| IDoNotKnow a întrebat:

TPU, am o micuta problema.Am un frate mai mare decat mine care are o iubita iar iubita lui are 2 surori. Una dintre ele este cu 3 ani mai mare decat mine si ma intelegeam foarte bine cu ea pana cand ea si-a facut un iubit si pe mine m-a lasat balta... Ea este de foarte departe, vine rar (la 1 luna sau 2) in vizita pe la mine si de fiecare data vine si iubitul ei sa o viziteze, deoarece iubitul ei si fratele meu sunt foarte buni prieteni.Si ma deranjeaza faptul ca fata aceea vine doar pentru prietenul fratelui meu.Deseara ne-am facut planuri pentru gratar, si vine si prietenul fratelui meu si eu nu vreau. Ce as putea sa fac ca sa scap de el, pentru a ramane din nou prietena cu sora iubitei fratelui meu? [Cam incalcita povestea, dar dau funda!]

5 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Nu ai nici un drept sa te bagi tu intre ei doi, nu vad de ce trebuie sa fii geloasa pe prietena ta. fa-ti si tu un iubit si o sa vezi ca-ti trece supararea

| IDoNotKnow explică (pentru AndaWest):

Dragostea nu creste in copaci. Tu crezi ca e asa usor? Raspunde la intrebarea de sus, nu schmba subiectul. Ori raspunzi, ori nu.

| AndaWest a răspuns (pentru IDoNotKnow):

Sa scapi de el? pai da-i in cap, nu? nici nu mi-am dat seama ca esti baiat:-D

| IDoNotKnow explică (pentru AndaWest):

Nu sunt baiathappy. E o poveste lunga... Ea vine de departe si ma deranjeaza faptul ca de fiecare data vine doar sa stea cu el si nu sa stea cu mine sa mai povestim...Depinde si cum abordezi povestea asta. Daca ti se pare ca e o prostie sau etc.

| AndaWest a răspuns (pentru IDoNotKnow):

Pai...incearca sa-i explici si ei faptul asta, asculta si parerea ei.ai incercat?