Vrem atentie... depinde de fiecare.intr-o relatie trebuie sa-ti pese de persoana iubita, sa se simta bine..si nu neaparat sa stea iubitul cu noi..macar sa se gandeasca, macar un mesaj. unul. eu asa sunt si gandesc.
Eee daca ar fi toate fete asa ca tine nu ar mai fii asa plin TPU Ma rog pentru ca ai avut motivatia sa citesti tot ce am scris iti dau funda
In primul rind nu toate fetele sunt asa!
In adoilea rind intrebari sunt multe, dar raspunsuri... uneori singure nu stim de ce facem asta si pentru ce. Poate pentru ca nu avem parte de suficienta atentie si macar cumva, de undeva incercam s-o obtinem.
Si pe urma femeia nu trebuie s-o intelegi (daca reusesti primesti cel mai mare premiu Nobel), pur si simplu trebuie s-o iubesti! :p
Pentru ca uneori ne e frica sa nu pierdem acea persoana...da in cazul in care ai zis tu unele exagereaza...eu una il las pe el sa ma caute... daca ii pasa ma va cauta...si nu il stresez...am incredere in el...si stiu ca mereu cand are timp liber ma suna ... deci nu imi pun aceste intrebari pe care le-ai spus tu
Ioy ioy aim' a boy Ms la toate fetele care m-ati ajutat si sper sa va mearga bine cu pretenii
Ai multa dreptate am o prietena care e obsedata de relatia ei deci eu una sunt de partea ta!