| JakieMarshall a întrebat:

TPU,cel mai bun prieten al meu este indragostit de o prietena buna si eu sunt indragostita de el, stiu ca nu e bine ce fac dar vreau sa fac tot posibilul sa nu fie impreuna,pentru ca si ea il place,dar nu poate vorbi cu el pentru ca parintii ei sunt exigenti,iar eu vorbesc in fiecare zi cu el la fiecare minut si ma iubeste (ne consideram frati) si as vrea niste sfaturi, app am 13 ani si sunt la pubertate (am cosuri) e posibil ca de asta sa nu ma placa? multumesc anticipat! funda!

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Oh, ***, nu-mi vine să cred că o să dau un răspuns serios la întrebarea asta cretină.
Măi, copilaş, nu o să-ţi ţin acum un discurs despre "wth, ai 13 ani, ce îndrăgosteală", deci vedeţi oameni buni că nu sunt aşa malefică?
Nu te complicat cu cineva care e îndrăgostit de altcineva sau îşi ocupă timpul cu o alta/altele, pentru că frate, nu are niciun sens. Plus că tu eşti fată, tu trebuie să fii cucerită, nu să te stresezi pentru unu' care visează la alta.
Ce vrei? Pe tine oricum nu te place, vrei să ce? Să fie cu tine şi să se gândească la cealaltă? Hai, prinţeso, păstrează-ţi mândria.
Oricum, eşti aşa sigură că nu simte nimic pentru tine? Dacă răspunsul e "nu", atunci tot ce am spus eu mai sus, pică.

Dar, helău, ai 13 ani, ce dragoste? Lasă astea şi întoarce-te la my little pony.
Folk, nu m-am putut abţine.

| Deaad a răspuns:

Porcarii adolescentine.
Sfat:Termina cu prostiile.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Doub):

Nu am citit tot ce ai scris, nu ca era importat.Dar wow, finalul imi place straight face

Un copil ii spune altui copil sa se duca la desene, asta e deja ciudat, o sa imi dau foc si o sa ma tavalesc prin vata de zahar roz! O seara buna.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

" (...) o sa ma tavalesc prin vata de zahar roz"
Nu e rău. Se lipesc toate "gagicile" de tine. : ))

| Doub a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

IAr un alt copil îi spune unui alt copil că el i-a spus unui copil să se ducă la desene. Aş merge să mă uit, dar folk, nu mai am tv. sad
E nevoie de vreo schemă, ceva?

Ps. Pls, nu distruge vata de zahar, nu face rău umanităţii.