anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU cum pot scapa de sentimentul ca am pierdut multi bani la poker?:\ vreau sa nu mai bag niciodata..Help;(

11 răspunsuri:
| kanechy a răspuns:

Incearca sa investesti banii aia in ceva ce esti sigur ca ti vei recupera si vei avea parte si de un bonus, axeaza-te pe alt ceva.

| OmuChill a răspuns:

Pur și simplu nu mai bagi niciodată, gândește-te că asta ți-a fost învățătură de minte. Abține-te, trezește-te la realitate și fii stăpân pe propriile tale fapte. Înainte să mai bagi bani la poker gândește-te dacă se merită.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga banii aia in terapie. Psiholog, chestii.

| Hhwswas a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce as face asta?:\

| Hhwswas a răspuns (pentru OmuChill):

"Înainte să mai bagi bani la poker gândește-te dacă se merită." nu se va merita niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hhwswas):

Pentru ca dependenta de jocuri de noroc e o boala. Daca nu te poti controla sa bagi bani in chestia aia, esti bolnav. Daca poti, okay, gandeste-te ca esti om si gresesti, ai invatat ceva din asta si impaca-te cu tine.

| Hhwswas a răspuns (pentru anonim_4396):

E pentru prima data cand bag in poker. Dar imi e foarte greu sa cred ca am pierdut. dupa cum am zis. eu nu mai vreau sa bag.

| darrio2007 a răspuns (pentru Hhwswas):

Greu te prinzi.

Daca e prima data cand joci, sa spunem ca a fost o greseala.Dar daca vei continua sa joci si sa pierzi, deja este inconstienta.Si mai bine faci ce a facut Hemingway.

| Hhwswas a răspuns (pentru darrio2007):

Ce legatura are Hemingway cu pokerul?

S-a impuscat.Nu iti doresc. Fereasca Dumnezeu!