| Lost In Your Smoke™ a întrebat:

TPU, daca nu ma descarc acum sigur o sa fac infract! Desi spuneam ca niciodata nu o sa pun intrebari gen, pentru ca, zic eu, nu cred ca ii intereseaza pe ceilalti problemele mele, de data asta s-a umplut paharul si a dat peste straight face. Deci, sa incep cu. inceputul.Totul a inceput prin octombrie cand m-am imprietenit cu o tipa noua, X.Eram cele mai bune prietene, ne ziceam totul, pana cand am aflat ca ea era o tipa cu 2 fete si mai era si ceva(toti imi ziceau asta dar eu nu am vrut sa cred pentru ca, era PRIETENA meastraight face). Cea mai mare prostie am facut-o atunci cand i-am prezentat-o baiatului de care inca imi placea.Va da-ti seama ce a urmat.straight faceS-a dat la el fara pic de jena, ma mintea in fata ca isi bate joc de el, adica... citez:"ziua imi zicea ca ma uraste pentru ca s-a certat cu tine iar noaptea imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna". Evident tipul a picat in plasa rolling eyes, trecem si peste asta. A intors prietenii impotriva mea, mrg... vorbeste gura fara ea. trecem si peste asta(stiuoh go on am trecut peste multe). Pana azi cand, >: surpriza, una dintre cele mai bune prietene m-a lasat laughing pentru cine? >: Ia >ghiciti?: Pentru X. Citez " X stie ca am facut-o cu*va si ca i-am bagat bete in roata dar tot suntem BFF straight face ". Eu numa` inteleg straight face. Pana acum a fost ok, m-am descurcat dar acum simt ca ma lasa nervii straight face. Am investit prea mult in prietenia mea cu tipa Y ca sa ii bage in cap X numa` tampenii. Adica.inteleg, X e cu baietii(16-20 de ani si ea e a 6 a) e cu "aventuraa"daca ma intelegeti, eu o tin mai din scurt, adica nu-i dau voie sa fumeze si sa fie obscena straight face. Azi am vrut sa pun capat la tot, sa-mi bag picioru` si asta era viata dar m-am gandit ca merita o ultima sansa. Sincer, pentru prima data... sunt confuza si nu stiu ce sa fac straight face. Scuze ca a trebuit sa cititi atat dar simt ca imi explodeaza capul... eu fac bine si eu sunt lasata de izbeliste straight face.[mersi pentru raspunsurile voastre. xoxolove struck]

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Nu mai pune suflet pentru niste curve cu 2 fete!
Las-o sa raiasca cum vrea, dupa **** smecheriilor.Cunsoc si eu astfel de persoane, doar ca nu le dau atentiea care ar dori ele sa o aiba din partea mea.Mai bine dai dracu'lui tot ce a fost si data viitoare esti mai severa in privinta criteriilo unei BFFwinking.

Bafta. N-ai nimic de pierdut...doar o persoana care ar putea avea influenta negativa in viata tawinking

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Eu zic ca astea nu iti sunt prietene, si baiatul nu te merita daca a cedat atat de usor happy.
@asya a facut o ecuatie, eu zic sa meditezi putin asupra ei happy.

| User a răspuns:

Daca X era B, sau C, nu cred ca Z te lasa pentru D care se cupla cu P.

| sexychick_4075 a răspuns:

LAso pe X in pace.Nu merita.Nu e o prietena buna si ar dureao in fix de tine.Incearca sa ai 1 sau 2 prieteni adevarati decat 1000 de prieteni precum curva asta:d sper sa ter ajute sfatul meu.

| Lost In Your Smoke™ explică:

@sexychick Chiar asa sunt.Adica am amici multi dar prieteni daca stau bine sa ma gandesc, mai mult de 3 nu sunt.Ms pentru rasp.:*

| Lost In Your Smoke™ explică:

@kongeriket.probleme in paradis?smug Stai calm ca nu-s a 6 a oh go on.Si ia lumineaza-ma si pe mine smug unde a ajuns lumea asta? Si inca o chestiebatting eyelashes ai invatat si tu la mate o formula (sau copy/paste de pe net) si hop o pui aici raised eyebrows daca raspunzi ca un porc/vaca de ce ti-ai mai omorat timpul citind intrebarea mea? Hai te pup dragutaa'batting eyelashes[si ma mai intreaba de ce sterg raspunsurile=)]

| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
M-ai bagat in ceata cu X, Y, prietena ta cea mai buna, baiatul de care iti place. Te rog sa fii mai explicita, vreau sa vorbesc cu tine, sa te descarci. Am inteles in mare ce ai vrut sa zici si anume ca ai fost tradata de o fata pe care o considerai prietena foarte buna. Este foarte naspa sa ti se intample asa ceva!
Daca vrei sa mai vorbim poti sa imi trimiti mesaj cu ID-ul tau de mess sau poti sa incerci sa fii mai explicita aici.
Sper ca pe viitor sa nu ti se mai intample asa ceva!

| pensionar a răspuns:

Vad ca te-ai descarcat cu aevarat; iti spun atita persoana care iti inseala asteptarile sau, cum zici tu e o jigodie nu se poate numi PRIETEN, renunta la acea persoana; pa!