| Puffulets a întrebat:

TPU! de ceca timp imi place de un baiat. Am vorbit de cateva ori pe mess dar la un moment dat ma baga la invizibil. Au trecut cateva zile si m-a scos, dupa. i-am spus "buna cf?" si iarasi m-a bagat la invizibil.Am inteles ca este timid, dar nu stiu daca are vreo legatura asta. P.S : nu stie ca imi place de el. Asa ca nu inteleg de ce ma baga la invizibil. Astept pareri:d in special de la baieti ( voi de ce ati face asta in locul lui?)

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu cred ca avea impresia ca-l stresezi si a preferat sa foloseasca varianta simpla de a-si relua "libertatea". Incearca sa dai de cateva cunostinte de ale lui, si sa aflii de la ei ce parere are el despre tine.

| leftside a răspuns:

Probabil nu are chef de conversatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu vrea sa vorbeasca cu tine.
Daca tot l-ai bagat in seama mereu, poate ca si-a dat seama ca il placi, si si-o fi pierdut interesul sau nu este interesat de tine si il deranjeaza prezenta ta.
Sfatul meu este sa il ignori pentru o vreme si sa il tratezi cu indiferentawinking.
P.S: Eu am facut asta unui baiat, pentru ca ma stresa intruna si ma enerva de la un timp. Stiu ca ma place mult, si mi-am pierdut interesul pentru el. Asa ca i-am dat offline, sa ma lase in pace.big grin

| Puffulets explică (pentru anonim_4396):

Ok. Va multumesc!kiss