Eu am 19 ani [ dar par de 14. ] si el 17 .
Nu te grabi in relatie dar nici nu-i da cu piciorul. Te vei lamuri dupa ceva vreme. Insa chestia cu "el mi-a spus daca pot sa ma hotarasc pana in 15.01. 2012" mi se pare suspecta, tare suspecta. Graba strica treaba. Ai mare grija!
Cred ca si tu din prima l-ai palcut dar nu aveai singuranta necesara,cat timp ti-a luat poza crd ca da tine la tine, si cred ca de ce nu poate fi dragoste la prima vedere, e importnat ec simpti tu pentru el si el pentru tine, Uita-te in adancul inimii si vei gasi cu sigurante calea cea buna!
Nu stiu ce sa zic. Exact acum un an pe 17 ianuarie am inceput o relatie care s-a bazat initial pe dragoste la prima vedere. Am un an cu persoana respectiva. Poate asa e si la tine. Bafta!:*
Nu stiu sincer nici eu ce sa cred .
Mda...esti confuza, stiu cum e.
Nu stiu sincer ce sa cred ))
Eu zic sa ramai cu actualul, daca tii la el cu adevarat.
Poi eu stau acum cu persoana aia : x. Mie draga dar oricum nu se stie niciodata ce se intampla in viitor : x. Sa speram ca si el tine la mine adica nu stiu :**. [ Pentru ca nu prea am incredere in baietii ( ] dar o sa ii arat lui ca imi pasa de el :*.
Nu stii cum pot sa imi dau seama daca tine cu adevarat la mine? [ adica sa vad daca nu profita sau ceva de genu ]
Asta nu se vede asa usor. Dar din moment ce aveti 5 luni impreuna presupun ca tine la tine. Timpul isi va spune cuvantul. Poti sa vezi daca tine ce adevarat la tine din comportamentul lui, daca ii pasa de tine.
Dar nu am 5 luni impreuna cu el.
Am decat 4 zile cu el .
Sincer se comporta bine
El mi-a spus ca doreste o relatie serioasa sa speram
Si sper sa tin si eu mai mult la el
Marius339 întreabă: