Eu nu cred ca mai putem face ceva pentru ca, vezi tu, pana si adolescentii/tinerii au mintile intunecate, sunt usor influentabili si ce se da la tv e sfant pentru ei. Oare cati dintre noi se vor angaja intr-o astfel de "lupta"? Mie mi-e teama ca asta nu e apogeul, ci doar inceputul.
Da, stim cu toti ca asa se intampla in fiecare zi. Si totusi...stie cineva cum sa opreasca asta? Stim[noi, copii] sa vorbim cu parintii liber si unora sa le explice efectele unei sarcini, mai ales la varsta asta? NU. La tot ce se vede la T. V, prin W. C si chiar intr-o scoala, cum poate sa nu iti influenteze gandirea? Totul s-a schimbat, de la povestile mamei mele si pana azi e o diferenta uriasa, nu spun ca e multa libertate, ci ca este prost folosita.
Viata sexuala ca viata sexuala, dar macar sa se protejeze ca ies copii cu retard mintal, iar daca ies normali cine naiba ii creste?
Atata timp cand e democratie fiecare are dreptul sa faca ce vrea, e de datoria ta sa te distingi din turma sa iei o masura si sa lasi pe mai tarziu unele chestii numai asa generatia noastra o sa aiba o sansa.
Suntem prea obisnuiti sa privim doar partea urata a lucrurilor.
Viata e frumoasa!
Incearca sa vezi partea plina a paharului!