De ce il/o judecati toti? Omul si-a spus parerea, nu trebuie tratat asa, nu a dat in cap nimănui, fie ca va convine sau nu, a spus un mare adevar, nu are nici prea multe complexe, nu e nici pesimist, daca stam sa analizăm, asa vedem de fapt toti lumea, numai ca ne-am adaptat, si ni se pare ceva obișnuit tot ce e scris aici. A zis foarte bine "fii tu schimbarea", observ ca mai multă atenție se da celor care vor sa isi mărească **** decât celor care au un mesaj important, sunt luati in derâdere, pentru ca noi, lumea din ziua de azi, nu mai abordam subiectele astea care au început să fie tabuu, ne intereseaza mai mult aspectul si firma, nu? Constat ca Romania o sa ramana cu o minte închisă pentru totdeauna, pentru ca daca cineva vrea sa faca o schimbare, noi nu o acceptăm. Nu numai puterile statului ne strica țara, ci noi, ca popor. Alte țări, deși au resurse si bani, nu fac asa
''Fetele cuminți, inteligente, tăcute sunt doar apreciate și pe ascuns''
Mă scuzi, dar fetele astea nu prea ies din casă, unde să fie apreciate? Pe TPU?
În secret măi.
Știi tu, Făt-Frumos care trece pe sub balcon, iar fecioara sta și privește nostalgica pe strada. Ăsta o vede, o privește, ea e timida, fuge în casa și tot asa pana se îndrăgostește de ea. El 9 curtează, ea se tine ca el sa nu minta, ea ii frânge inima, el pleacă îndurerat peste 7 mări și 7 țări ca sa o uite.
Ce nu pricepi?
A, da, mă. Dar tind să cred că povestea e mai mult așa:
https://www.youtube.com/watch?v=-A91tyg5zb4
Da, știu, și a mâncat și ea aceeași mămăligă ca noi. Nu e extraterestră!
Ai prea multe frustrari, complexe, nu cunosti toate fetele, baieti, eu spun sa vezi prima oara de tine apoi de alti
Pai si nu e normal? Asa e si in regnul animal, leul care arata mai bine, e mai sanatos, are coama mai mare, e sefu, restul, mananca si ei ce ii pica din gura leului alfa.
Lupii la fel.
Hienele la fel
albinele la fel,
si exemplele pot continua la nesfarsit.
Pe unii ii duce capu, pe altii mai putin
Stimate domn cu șase de g în pseudonim.
Dta ai învățat să scrii la școală și să pui cuvintele una după alta și să faci propoziții cu ele. Așa cum văd eu din cele scrise mai sus, învățătura dtale s-a cam oprit aici și mai ales s-a lovit de ochelarii fumurii, și cu zgardă laterală care limitează orizontul vizual ca la cai, cu care privești dta lumea, tot așa cum un grup de orbi care ar pipăi un elefant și-ar face o părere diferită despre el, dacă unii i-ar pipăi trompa și alții organul sexual.
De asemenea mai constat că din societatea pe care o descrii faci parte și dta cu viziunea ta îngustă. În acest caz, nu este de mirare că un asemenea tablou pesimist de pesimist este și el posibil.