| AndruuPiiscotx a întrebat:

Transpir prea repede si mult ( in zonele: sub brat si pe spate, acestea sunt zonele care ma deranjeaza cel mai mult ) m-ati putea ajuta cu niste medicamente, cu alimentatia corecta sau ceva tratament acasa. Am auzit ceva cu bicarbonat inmuiat in apa, dar nu am inteles clar cum se aplica, va rog mult sa ma ajutati, chiar am nevoie de ajutor caci trec in a 9 a si imi va fi greu... dauu funda raspunsului care imi place ( va rog sa imi dati sfaturi de care sunteti siguri ca au rezultate bune)

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, e un deodorant foarte puternic, cu protectie de peste 72 ore.

si mi am mai adus aminte de Drysol, e o solutie, un tratament cu care te dai odata pe sapt.

PS sunt destul de scumpe ambele.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru sub brat pot sa iti recomand StressResist de la Vichy... e foarte bun

| Vladuttttt a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa iei pastile si nu incerca bicarbonat cu apa ca nu merge.
Chestia asta cu transpiratul tine de starea ta emotionala si trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Lasa jocurile pe calculator si iesi mai mult afara cu prietenii.
Ca sa ai mai multa incredere in tine te sfatuiesc sa faci sport, poti sa alergi prin parc, poti sa joci baschet, fotbal sau orice altceva iti place tie.
Acum tu alegi cum vrei sa te tratezi, natural (prin sport si viata sociala) sau artificial (prin pastile si tot felul de leacuri babesti nefolositoare)

| AndruuPiiscotx explică (pentru suntserios):

E deodorant sau ce e?big grin scuze de intrebare, dar nu am mai auzit de acest produs

| AndruuPiiscotx explică (pentru Vladuttttt):

Eu ies foarte des, nu prea stau in casa si sportul e zilnic la mine