Hobby este o modalitate pentru oameni de a dezvolta noi competenţe şi de relaxare. Acestea sunt, de asemenea, bun pentru a uita de toate problemele tale. Mulţi oameni spun că au un hobby, dar ei nu ştiu nici măcar ce este un hobby.
Hobby-ul meu este bicicleta mea. Deoarece este un hobby in aer liber, o pot face doar în timpul verii. Bicicleta mea nu este nouă, nici foarte moderna, care nu are clanson până în prezent, acesta are nevoie absolută: două roţi, un cadru, ghidon, pedale, optsprezece viteze, frâne, si multe pe un scaun. Deşi nu este de trucuri incerc, dar nu un pic pentru că eu nu sunt foarte puternica, eu nu pot face ture mai multe. Eu de obicei în a doua zi, deoarece nu este sigur să facă acest lucru în seara.
Am plimbare cu prietenii mei. Ei au, de asemenea, biciclete. Atunci când suntem plictisiţi cu bicicletele noastre ne vom schimba între noi. Am de asemenea, fabricarea de curse şi de a ajuta să facă trucuri.
Vreau bicicleta mea în garaj, la fel ca mulţi dintre prietenii mei. Eu nu l-ar păstra în apartamentul meu, pentru că eu locuiesc la etajul al treilea şi am să-l trage la etajul al treilea în sus şi în jos toată ziua.
Strada unde locuiesc nu este ocupata, astfel încât să putem merge aproape intact.
Acest hobby dă o anumită formă de sănătate, dar nu pentru ca intregul corp de fitness sau alte tehnici de construcţie ale corpului.
În general cred că acest lucru nu este un hobby scump şi îl recomand pentru majoritatea.
nemess întreabă: