| Lidia09 a întrebat:

Trebuie să ai emoții când vorbești cu un băiat? De ce într-un grup de persoane chiar daca suntem mai mulți, dacă este el, eu mă pierd?????????‍♀️

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Tu ai emotii in mod special fata de el, pentru ca iti place acel baiat
daca sunt mai multi intr-un grup nu fata de toti vei simti aceeasi emotie nu?

9 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pentru ca nu esti relaxata deoarece vrei sa-l impresionezi.

| Lidia09 explică (pentru Simpatic):

Cred că da. Îl urăsc, dar îmi place de el. N-ar trebui, nu vreau. De ce ar trebui să am sentimente pentru o persoană care nu simte nimic pentru mine? Și de ce nu pot în prezența lui? Mă enervează că mă pierd. că nu sunt eu așa, de caracter sunt foarte curajoasă, dar dacă îl văd nu pot să deschid gura și mă lasă picioarele?

| Lidia09 explică (pentru siriusblack98):

Cum să mă relaxez? Nu vreau să-l impresionez, vreau să nu mai am emoții în prezența lui, nu vreau să-l las să creadă că are influență asupra mea.

| StoicAnalysis a răspuns:

Inseamna ca il consideri destul de important incat sa-ti faci griji fata de cum te vei comporta in preajma lui. Adica mai pe scurt, te-ai indragostit.

| Lidia09 explică (pentru StoicAnalysis):

Nu că l-aș considera atât de important. doar că chiar dacă aș vrea să-i atrag atenția în vreun fel păi sigur nu aș vrea să mă pierd în fața lui. înseamnă că trebuie să tac când îl văd?

| Simpatic a răspuns (pentru Lidia09):

Totusi o persoana pe care o placi nu ar trebui sa o urasti, dar inteleg la ce te referi ca il urasti.
sa stii ca in aceasta viata nu ne vor placea absolut toate persoanele pe care noi le placem! din variate motive!
nu este vina ta cum nu este nici vina lui, nu exista acea chimice intre voi!
trebuie sa te resemnezi ca nu te pot placea absolut toti si nici toti baietii nu te pot vedea exact asa cum ii vezi tu pe ei! este o realitate a vietii care ni se aplica noua tuturor!
cauta pe altcineva si vei vedea ca atunci cand se leaga ceva intre tine si noul baiat, o sa-l uiti pe acesta!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Lidia09):

O sa spun un cliseu, dar e cea mai buna alegere pe care ai nevoie sa o faci. Indiferent ca este sau nu acea persoana de fata, tu doar comporta-te natural, in felul tau. In mod inconstient mintea ta te saboteaza. Ea crede ca trebuie sa se comporte intr-un anumit fel pentru a face persoana respectiva sa te placa. Insa se bate cap in cap cu felul tau de a fi si de aceea clachezi sau taci.

E un algoritm primitiv al creierului implementat de societate fara sa ne dam seama. Trebuie sa te gandesti constant ca ceea ce esti, ceea ce faci si ceea ce gandesti nu trebuie sa fie influentate de alte persoane din jurul tau. Pana la urma, este viata ta si doar tie ar trebui sa-ti pese daca chiar e ok sau nu felul cum te prezinti.

Mai pe scurt, fi tu insuti chiar si cand simti anumite sentimente fata de anumite persoane.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu ai incredere in tine, nu stii sa te exprimi, sau nu iti este rusine de el sau de cei din jur.

| VoidEternal a răspuns:

Cum adică trebuie? Adică să fie necesar?

Adică să ai emoții este o condiție pentru... ce anume?

Nu, nu "trebuie" sa ai emotii. Dar e perfect normal să se întâmple asta dacă îl placi.