| nicoletasupertare a întrebat:

Trei baieti sunt indragostiti de mine, sunt enervanti deoarece mie nu-mi place de nici unul, ce sa fac sa nu ma mai placa sau sa scap pur si simplu de ei?

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Ii iei pe fiecare in parte, eventual pe messenger daca fata in fata iti e rusine sa le spui, si le zici tot ce simti: nu esti atrasa de ei,nu esti pregatita pentru o relatie, vrei sa stai singura si ca cel mai bine si pentru tine si pentru ei ar fi sa isi caute pe altcineva, ca asa vor astepta degeaba dupa tine. Asta e cea mai usoara cale, sau daca vrei sa pari putin nesimtita, "combina-te " putin timp cu altcineva, doar ca sa te vada ei ca ai pe cineva, atunci vor renunta. Pa pa!

9 răspunsuri:
| ImmortaluL a răspuns:

Le spui ca nu-i suporti pe niciunu' si n-ai avea de gand niciodata sa ai o relatie cu ei. O sa-si piarda sperantele iti zic eu.

| sophieLY a răspuns:

Spune-le ca nu simti pentru ei nimic mai mult decat prietenie, si incearca totusi sa ramaneti prieteni.
Bafta happy!

| tsunami11 a răspuns:

Zile ceva urit si te vor lasa in pace.

| nicoletasupertare explică (pentru znstr):

Mersi mult, asa am sa procedez!

| briinfinity a răspuns:

Ai putea sa ii ignori si tot timpul cand ii vezi poti sa incepi sa te porti ca o ciudata. In timp oricum o sa scapi de ei.

| mona a răspuns:

Nu le poti interzice sa nu te mai placa dar le poti spune ca nu esti interesata de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu esti in poza esti naspa si esti urata.

iach cah de aici...

| Andre147 a răspuns:

Spune-le sa te lase in pace

| cristiiiiiii a răspuns:

Le spui la fiecare in parte ca sentimentul nu este reciproc si sa nu isi mai bata capul atat pentru ca nu va fi nimic intre voi