anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tremur la emoții. Ce să fac? Parcă nu mă pot controla.

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Ai nevoie de mult exercițiu.
Să repeți un lucru, de care ție frică, sau care îți dă emoții maxime, până te obișnuiești și faci față situației. Nu o să mai tremuri.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la un psihiatru, pentru ca reactia ta nu este una normala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Sunt sanatos. Am o minte bună. Sunt deschis la minte. Tremur la emoții puternice, dar asta nu consider că e caz de psihiatru, în niciun caz. Plus că nici nu se întâmplă tot timpul. Și nu tremur ca un psihopat, îmi tremura doar picioarele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ancaval):

Cea mai sănătoasă variantă. La fel ca învingerea unei temeri. Mulțumesc mult de răspuns.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am spus ca nu esti sanatos sau ca ai fii un psihopat, am spus ca nu-i o reactie normala sa tremuri la emotii.
Bolile psihice si anumite recatii care prevestesc o anumita boala, nu vin cu dureri sa iti dai seama ca le ai.

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa-ti spun o poveste adevarata, ca sa intelegi ce doresc sa-ti transmit:
Am o prietena care intr-o dimineata s-a trezit ca nu vede bine cu un ochi (nu cu amandoi, doar unul).
Nu avea dureri, nu avea nimic, doar ca vedea prin ceata cu acel ochi.
A mers la o consultatie la oftalmolog, iar acesta i-a spus ca nu-i nici o problema cu cul ochiul acelai, ca totul este normal, dar banuieste ca-i ceva neurologic si a trimis-o la un neurolog.
Nu i-a venit sa creada si nu a vazut legatura, dar s-a dus la neurolog, care dupa teste si RMN (rezonanta magentico nucleara) la cap, s-a constat ca are cateva "pete" pe creier si ca este un inceput de Scleroza in placi.
Scleroza in placi este o boala cumplita, degradanta si mortala, cand toti nervii sunt afectati si ajungi in scaun cu rotile, dupa care mori.
Toata investigatia ei a fost facuta in occident unde locuia pe atunci. S-a intors in tara, s-a bagat intr-o clinica privata si si-a facut testele din nou, care au venit cu acelasi diagnositic cutremurator, de scleroza in placi.
Dupa cum vezi, sunt anumite reactii ale corpului, care dau boli sau simptomele unei boli, fara ca macar sa banuiesti vreodata, ca ar fi ceva grav.

| ancaval a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc și eu.