Gresesti amarnic! Tu nu trebuia sa te lasi doborata de vorbele parintilor tai, ei vor cei mai bun pentru tine, chiar daca mentalitatea lor si a noastra tinerilor nu mai e acceasi. Incearca sa inveti, sa recuperezi, sa-ti indrepti notele. Si eu sunt intr-a a7a, dar nu ne-au cerut dosarele pentru admitere, ni le cere intr-a a8a. Cum poti sa te gandesti sa iti pui capat zilelor, gandeste-te cata durere vei provoca, viata e cel mai frumos dar pe care ni la oferit Dumnezeu, tu vrei sa-l ''arunci''?! Tu trebuia sa fii ambitiosa sa le arati ca esti buna de ceva, fiecare om e bun de ceva, doar ca asa sunt cei mai in varsta, mai ales bunica, nu mai gandesc la fel ca tine, ei mereu te vor compara, asa se intampla la toti. Mai ai un an pana la liceu, iti poti repara mediile, gandeste pozitiv, nu te lasa batuta. Si niciodata sa nu te gandesti sa te omori. Iti distrugi fericirea ta si viata, dar si a familiei tale. Vei iesi din situatie. Bafta!
La început voiam să scriu că sunt în clasa a 8...nu am fost deloc atentă când am scris. Aş vrea să pot să îmi repar medile, dar în momentul ăsta e prea târziu. Într-o lună am examenele şi nu prea ştiu ce o să fac. De trecut, o să reuşesc să le trec, dar de intrat unde aş vrea nu o să mai reuşesc. Plus, dacă o să mai rămân în viaţă până atunci, părinţi o să afle cu siguranţă de medile mele şi o să mă "omoare" ei.
Cand am citit ce ai scris tu parca mi-am revazut viata,asta am patit si eu si am vrut sa ma tai si am facut-o,dar nu te sfatuiesc sa faci la fel,am avut o depresie groaznica si mi-am revenit cam intr-un an de zile,tot ce pot eu sa-ti spun este sa nu-i bagi in seama, tu stii cel mai bine care iti este potentialul, daca tu stii ac esti buna atunci asa este, daca tu iti doresti ceva pana si universul te ajuta(si nu sunt vorbes spuse aiurea, am trait pe pielea mea cu toata ca am doar 20 de ani)fii puternica si nu incepe de acum sa cazi in depresii si sa te descurajezi pentru ac vei face multe greseli,crede-ma,fii ferma pe pozitie si restul sa nu te intereseze,indiferent de ce spun sau ce fac tu du-te si uitate in oglinda si spuneti, sunt o campioana, sunt cea mai buna si nimic nu am poate dobora, mult succes si nu fa nicio prostie, ai grija de tine
Imi place la tine faptul ca inca sti ca poti.Iti recomand sa faci lucrul pe care l`am facut si eu.
Cam in aceiasi situatie,unii parinti cred ca daca isi fac copilul ''bun de nimic'' si il compara in loc sa il aprecieze ii va creea un caracter mult mai ''tare'', dar aceasta metoda a fost intodeauna ineficienta.Ce iti sugerez sa faci, mergi pe profil mate`info dar incearca la un liceu care cere o medie de admitere mai mica, dar care sa aiba profilul. Apoi nu te speria clasa a VIII-a si testele nationale pe care le vei da nu sunt foarte grele, ai toate sansele sa iei note foarte mari si ti`o spun din experienta.Cauta modele de teste si rezolva cat de multe poti, nu mai crede in ce iti spun altii, tu esti singura constienta de ceea ce poti.
Nu uita ''Ureaza`le viata multa sa asiste la succesul tau ''; d
Sper sa reusesti