Primul pas a fost facut si,daca baiatul continua sa-ti dea atentie,poti sta linistita,te-a iertat de refuzul tau panicat.
Ce poti face acum?
Sa strecori in convorbirile voastre cuvinte si expresii care sa-l incurajeze:"esti haios","esti mortal","ce simpatic esti","ce dragut poti fi",etc!
Pentru ca el nu mai indrazneste sa-ti declare nimic acum, din cauza refuzului initial.
Asa ca, foloseste-ti mintea si pastreaza-ti secretul, incurajeaza-l, dar nu-i declara nimic.
Ah,da! Si nu mai folosi limbajul de mess si fb, mi-am strambat creierii sa descifrez povestioara ta!
Nu mereu trebuie să facă băieții primul pas. De ce suntem așa înapoiați? Eu am făcut primul pas pentru relația mea și el i-a făcut pe restul. Sunte de 2 ani împreună și ne înțelegem excelent, mereu mă tachinează că eu i-am zis prima că îl plac, dar este atât de dulce. Eu zic să faci tu primul pas. Mult noroc!
Roaga-l frumos sa-i vina mintea la cap, si sa-ti spuna ca esti frumoasa lui... si sa-i spui ca esti o "fana" a rublicii Dragoste si Sex. Din pacate trebuie sa -i spui explicit, nu asa cum ai scris aici...
DA dar mi-e frica sa nu spuna nu..ca dupa o sa par eu fraiera ca el e mai fitos asa si poate sa zica nu...