| Elenutza44 a întrebat:

Uitati nu stiu c sa fac, sper ca ma puteti ajuta, mie imi place d un biat d doi ani.e cu mine in cls..si el cred ca ma place,pentru ca imi cam arata asta, sunt singura fata care vorbeste cu el, pentru ca pe celelalte nu le baga in seama k sunt figurante laughing el mi-a spus acum 2 ani k ma place, dar eu k proasta i-am spus ca nu il plac, ma panicasem.si acum regret asta, acum nu stiu cum sa il fac sa faca rimul pas, pentru k nu vreau sa il fac eu...si pe mess/facebook vorbim mult, si imi poveste unele lucruri care nu ar trebui laughing.Va rog spuneti-mi cum as putea sa il fac sa faca primul pas, sau cum sa il fac eu?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Primul pas a fost facut si,daca baiatul continua sa-ti dea atentie,poti sta linistita,te-a iertat de refuzul tau panicat.
Ce poti face acum?
Sa strecori in convorbirile voastre cuvinte si expresii care sa-l incurajeze:"esti haios","esti mortal","ce simpatic esti","ce dragut poti fi",etc!
Pentru ca el nu mai indrazneste sa-ti declare nimic acum, din cauza refuzului initial.
Asa ca, foloseste-ti mintea si pastreaza-ti secretul, incurajeaza-l, dar nu-i declara nimic.
happy
Ah,da! Si nu mai folosi limbajul de mess si fb, mi-am strambat creierii sa descifrez povestioara ta!laughing

| AlecsandraAle a răspuns:

Nu mereu trebuie să facă băieții primul pas. De ce suntem așa înapoiați? Eu am făcut primul pas pentru relația mea și el i-a făcut pe restul. Sunte de 2 ani împreună și ne înțelegem excelent, mereu mă tachinează că eu i-am zis prima că îl plac, dar este atât de dulce. Eu zic să faci tu primul pas. Mult noroc! puppy dog eyes

| neutrino a răspuns:

Roaga-l frumos sa-i vina mintea la cap, si sa-ti spuna ca esti frumoasa lui... si sa-i spui ca esti o "fana" a rublicii Dragoste si Sex. Din pacate trebuie sa -i spui explicit, nu asa cum ai scris aici...

| Elenutza44 explică (pentru AlecsandraAle):

DA dar mi-e frica sa nu spuna nu..ca dupa o sa par eu fraiera big grin ca el e mai fitos asa si poate sa zica nu...