Sigur!
Foarte frumos doar renunta la expresiile "casa era full" sau folosestele intr-un alt context mai ...cat de cat "comic".
Foarte frumos inca o data zic!
Felicitari!
Ps: continua tot asa
Foarte tare. La 14 ani sa iti doresti sa scrii si sa faci asta asa de bine e de apreciat. Ma bucur ca mai sunt si adolescenti ca tine pasionati de lectura si nu numai retardati din aia smecherasi, obsedati de Facebook, manele si tigari.
Ai tot respectul meu, felicitari!
Draga mea Belllla! Apreciez ceea ce tu încerci să faci, și-ți spun, ăsta e un început. O astfel de carte nu se va vinde niciodată. Nu are un stil. Nu are un curs. Nu are un moment pentru schimbarea acțiunii. Adesea e pueril. Trebuie să ai mai multe fire narative, acțiunea trebuie mai complexă, cuvintele exagerate. Oamenii ar aprecia mai mult o mamă săracă, ce a și-a dorit să fie designer dar a ajuns o femeie de 2 bani, decât acea femeie bogată ce nu suporta greșelile vestimentare. Când scrii, lasă-ți mintea să lucreze. Nu te forța. Pune pixul pe foaie și lasă-te purtată de val.
Nu, ar trebui să te oprești. Îmi pare rău să te anunț asta, dar mai sunt încă 200 de adolescente de vârsta ta sau puțin mai mari care se apucă de cărți cu teme și decoruri absolut identice (1-2% le și duc până la capăt, și nici de acolo nu iese mare lucru). Poți să te uiți pe Wattpad și o să vezi cu ochii tăi.
Nu o să mă chinui să îți critic textul și tot ce nu îmi place la el, pentru că, în definitiv, ai doar 14 ani; ai timp să te maturizezi și să înveți singură.
Am doar câteva sfaturi: citește mai mult și citește mai bine, ultima nu în sensul de mai eficient, ci, mai cu seamă, literatură mai „valoroasă". E normal la vârsta ta să te preocupe Fantasy, Chicklit, Teen Fiction și mai știu eu ce, dar e aproape imposibil să nu găsești în literatura clasică și/sau contemporană ceva pe gustul tău.
E o discuție lungă. Știu că nu par prea prietenos din cauza perspectivei negative în care îți privesc „opera", dar chiar aș fi bucuros să îți răspund dacă ai întrebări de orice tip. Nici eu nu sunt mult mai mare decât tine și mă chinui și eu să duc proiecte de romane la final.
Toate cele bune și... continuă să scrii! exercițiul ajută întotdeauna. (Sper să nu te superi, dar asta a fost părerea mea sinceră)