| Chocolattex3 a întrebat:

Un baiat din cls mea (a 6a) m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el...Nustiu ce sa fac, adica mie imi place de el si lui de mine da daca o sa accept ce o sa facem? nu stiu nimic despre asta si nu stiu daca sa accept sau nu. ce o sa facem?

Răspuns Câştigător
| blackrose269 a răspuns:

Daca iti place de el si el te place e totu ok pana aici. Urmeaza problemabig grinaca vei fi cu el si nu prea veti avea ce sa discutati o sa va plictisiti repede.Adica cine vrea sa fie cu o persoana care sta timida si nu zice nimic. Ce o sa faceti? Pai o sa stati mai mult timp impreuna, nu stiu ce sa zic. sper ca te-am ajutat totusibig grin.

3 răspunsuri:
| nirvanacartof a răspuns:

Dap. Of sure sis.

| MissChocolatte a răspuns:

Off am trecut si eu prin asta, adica cel putin asa cred numai ca la mine era cam diferit : deci tipul e in clasa a 6 si eu sunt a 8 dar ne potrivim perfect chiar daca e mai mic decat mine e ft smecher, ma intrebare daca vreau sa fiu cu el, prima data nu am vrut apoi tot ma intreba si m-am enervat si am zis da... loghic ca doar pentru a ma lasa in pace.Cu timpul m-am atasat de el, vorbeam foarte mult la telefon si la scoala, dar acum cateva saptamani a vost ceva waww! Ne-am sarutat pentru prima data si asta m-a facut sa in iubesc din ce in ce mai mult. Pana intr-o seara cand am vb la telefon si mi-a cerut sa facem dragoste, evident ca nu am vrut si s-a cam suparat pe mine. Acum nu mai suntem impreuna, nu prea mai vorbim, doar ca ne privim in ochi si cam atat. Poate nu m-a placut niciodata sau poate da, eu nu stiu ce este in sufletul lui, dar eu am sa il iubesc mereu chiar daca de multe ori m-a facut sa sufar, pentru ca daca nu treci prin suferinta nu stii sa iubesti cu adevarat. Sper ca t-ea ajutat ce ti-am spus acum, este foarte frumos daca va placeti reciproc dar mai intai asigura-te ca tot ce zice este real, altfel s-ar putea sa patesti ca si mine.Succes :*

| x3Lizz a răspuns:

Pai nu stiu in clasa a 6a ce pot sa faci. decat el sa-ti ia apararea si sa vorbiti sa pierdeti mult timp impreuna... poate sa te conduca la sc.chestii din astea