Trimite-i o felicitare draguta in care sa iti exprimi dorinta de a iesi impreuna si sa fie specificat locul si ora la care sa fie acolo. Asigura-te ca felicitarea/scrisoarea ajunge la ea inainte de eveniment (prin posta, o cunostinta comuna etc) Ai putea sa ii sugerezi si ce tip de tinuta sa aiba in functie de localul ales (vei parea si mai interesant) Succes!
9 octombrie, DenysTare1 vrea sa fie mai romantic - e de apreciat asta pentru ca prea putini sunt preocupati sa surprinda o fata - toti baietii ar putea invata de la el. Felicitari Denys - esti Tare!
fiind prima întâlnire, nu cred că e cazul să exagereze. cu atât mai puțin să-i trimită o felicitare. da, e drăguț gestul, dar nu acum.
Nu e foarte clar ca ar fi prima intalnire...si chiar daca ar fi... era doar o idee
Nu e greu, doar ca nu imi plac chestiile gen "Hei, hai sambata la 7 la locul x sa bem un suc"... Mi se pare ca suna ciudat si nu cred ca o fata ar reactiona pozitiv la o astfel de abordare. E drept, nici nu am incercat asa, pentru ca nu-mi place.
nu sună deloc ciudat. încearcă măcar, nu te refuză o fată dacă e interesată să te cunoască.