| cristianorudi7 a întrebat:

Un moment de reculegere pentru. Amy Winehouse, cea mai mare artista care moare dupa MJ, tinem si noi? Va multumesc si RIP AMY.

5 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Artista de doi lei, vine beata la concerte, se drogheaza, halal artisti, betiva imputita nici rip nici moment de reculegere nu merita scarba aia. scroafa betiva.

| deejayra a răspuns:

Amy winehouse...cea care din atata "respect" pentru fani se urca moarta de beata pe scena neputand sa bolboroseasca o melodie...

| adele24 a răspuns:

Dupa parerea mea un bolnav de cancer ar merita un moment de reculegere, un om caruia boala ii mananca viata, nu o artista alcolica, care se drogheaza si care si-o face cu mana ei... De ce sa tineti momente de reculegere pentru ea si nu tineti pentru toti cei care mor? Pentru ca era celebra? Frate, a venit vremea cand faima nu o mai ajuta cu nimic... Ati vazut 'Demascarea industriei muzicale'? Poate ar trebui s-o vedeti, daca tot o asociati ~ pe Amy cu MJ. Nu stiu ce sa zic, dupa parerea mea nu e decat o drogata care sincer avea mare de nevoie de ajutor.Pacat ca va aratati voi abia acum s-o ajutati.winking

| CASANDRAAAAAAAA a răspuns:

Cand am auzit la stiri ca a murit Amy nu mi-a venit sa cred! Nici acum nu-mi vine sa cred ca Amy nu mai e...R.I.P.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odihneasca-se in pace.R.I.P. desi nu eram fana ei. Uite ca in fiecare vara se prapadeste cate un mare star...sad.

Întrebări similare