| justin12 a întrebat:

Un prieten de-al meu a vazut un baiat pe strada si mi-a spus ca ce bine arata ..si frumos...eu ce pot sa inteleg cai plac baieti?

9 răspunsuri:
| Roses4us a răspuns:

E posibil laughing in ziua de azi toata lumea e pe dos.

| Saras8255 a răspuns:

Buna Justin12. Parerea mea este ca nu ii plac baietii. Si noi fetele uneori cand vedem niste fete frumoase pe strada spunem: "Ce buna e!", dar asta nu inseamna ca avem alte orientari sexuale. Probabil asa a patit si prietenul tau, insa stai linistit nu ii plac baieti.

| DedeeAndreea a răspuns:

Nu neaparat laughing

| BiuL a răspuns:

Nu. Mi se pare normal ca un baiat sa poate recunoaste cand un alt baiat arata bine asa cum si eu imi dau cu parerea despre o fata daca e frumoasa sau nu, daca arata bine sau mai putin bine.

| Twilightthevampires a răspuns (pentru Saras8255):

Saras8255 : nu fi tu asa sigura laughingrolling on the floor vezi tu draguto ca doua fete daca le fezi ca se tin de mana si se pupa pe gura si nu pe obraz sunt cele mai bune prietene laughing de nedespartit, dar daca doi baieti fac asta tu ce crezi?:O rolling on the floor
Si inca ceva, eu ca baiat nici o data nu am putut face diferenta intre baieti, sa zic ala e fain ala e urat ala e bun ala nu e bun... nu pot, nu stiu sa fac diferentele astea doar la fete.Atata stiu doar ca daca are cosuri multe multe pe fata e urat suta la suta laughing am intrebat-o pe fosta ce trebuie sa aiba un baiat sa poti zice ca e urat? si o zis ca sa aiba cosuri sa nu aibe dinti ...si chestii din astea, si o zis ca poate doar ea e asa poate altele nu au treaba happy
dar la faza asta, ma cam indoiesc de prietenul lui tongue ai grija taticule ca nu e a buna laughing

| onasis1961 a răspuns:

Nu neapărat! Poate-l admira, şi ar fi dorit să arăte la fel.

| mona a răspuns:

Asa ar fi dat de inteles...

| Liviu a răspuns:

Eu personal nu pot spune de un barbat c e ' bun ' poate bun in sensu sufletesc,asta da.
Insa sa zic in sensu ala pervers " ca e bunoc " sau cum se mai aud ca zic 'fetili' nu as putea zice.
Aa ca vad vreo femeie,ma uit pervers la ea si spun ca e buna,da e ok.
Insa la alt barbat?
Barbati mi se par urati majoritatea,eu find barbat, nu e normal?
E normal ca un barbat sa nu imi trezeasca hormoni, e normal ca atunci cand va un barbat sa imi fie indiferent.
Insa cand vad o femeie, bine imbracata, care s imi trezeasca interesu, e ceva normal sa zic ca e focoasa, ca e buna.
Sa fac un compliment la un barbat i-as spune "iti sta ok "
Sau arata bine, sau etc.
insa nu i-as zice " ce bun esti " laughing)
Poate sa fac caterinca de el sa imi fie vreun prieten ceva sa fac vreo gluma sa ii ziclaughingda altfel nu.
P.S esti sigura ca nu a zis la caterinca?

| Hevnoraak a răspuns:

Nu,personal îmi place cum arată Tom Hardy, îl admir dar nu înseamnă că prefer bărbați.Fiecare are preferințe, majoritatea din bărbați le trece asta prin minte când văd pe cineva arătos, dar puțin o spun pentru că lumea(ca tine) îi etichetează ca homosexuali.