| Twister09 a întrebat:

Un prieten i-a cerut unei fete poze cu ea dezbracata. Fata la refuzat. Ca cică e prea repede.
Credeti ca prietenul meu a facut un rau ca a cerut poze cu ea dezbracata sau ca e păcat?

10 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

O miscare retardata pe care numai un idiot ar face-o...
Pe langa ca este imoral, niciodata nu stii, tu, ca fata, de ce terminat slinoas poti da... si te miri dupa de ce atatea cazuri de santaj si umilinte.
Felicitari fetei ca este realista.

| Ineys a răspuns:

Mare pacat. Sa se grabeasca la biserica. Sa faca 200 de matanii, dimineata la pranz si seara ( 600 in total ) si 30 de rugaciuni pe zi. POATE doar asa va fi iertat...

| zurick a răspuns:

Prea devreme?
Nu aș trimite niciodată poze nude cu mine. Mi se pare aberant să crezi că o fată ar trimite astfel de materiale care după o eventuală despărțire nu știi unde ajung. Am și văzut pagini pe Instagram în care diverse specimene se credeau cool că postează poze cu fete nude să demonstreze ce c*rve sunt ele.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sigur prietenul tau, nu erai tu? thinking

Pai nu poti sa ii ceri astfel de poze unei fete (adica poti), pentru ca nu este frumos si nici moral oarecum. Gandeste-te daca s-ar desparti apoi, ce s-ar intampla cu pozele?

Astfel de lucruri trebuie sa ramana doar intre cele 2 persoane si atat, si trebuie eliminat riscul de a mai ajunge pe altundeva.

Nu este pacat, daca "prietenul" tau invata ceva din asta si o sa o trateze pe fata cu mai mult respect, totul este bine.
Adica... el ar trebui sa se asigure ca o protejaza pe fata.

| goguPatent a răspuns:

Normal ca a facut un rau... un barbat cu bun simt nu face chestii din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, a făcut. Dacă nu e iubita lui, nu are dreptul să ceară poze dezbrăcate uneia, chiar dacă vorbeşte de ceva timp cu ea.
Îmi repugnă astfel de indivizi care cer poze dezbrăcatele fetelor, chiar dacă sunt iubitele lor.

| Adry05 a răspuns:

E de foarte mare prost gust și un gest de disperat, trimiți poze de astea dacă vrei tu să trimiți nu că ți le cere un țăran din ăsta

| Adry05 a răspuns (pentru zurick):

Aberant? sunt grămadă care fac asta laughing) numa aici câte au postat că au făcut așa ceva...

| zurick a răspuns (pentru Adry05):

Nu am zis că nu sunt laughing doar că majoritatea regretă oricum după
Doar că e așa naiv din partea unei fete să trimită astfel de poze, iar personal nu as mai avea ce discuta un băiat care mi-ar cere asta laughing
Nu trăiesc într-un nor unde toată lumea e educată, doar nu degeaba numărul nașterilor infantile e așa mare.
Rămân la opinia mea e aberant să ceri așa ceva, asta nu înseamnă că nu se întâmplă.

| Adry05 a răspuns (pentru zurick):

Asa s-a înțeles. „Mi se pare aberant să crezi că o fată ar trimite astfel de materiale care după o eventuală despărțire nu știi unde ajung"
de acord cu tine, și eu aș rupe instant contactu cu un tip care mi-ar cere așa ceva. dacă ar fi iubitul meu de ceva timp i-aș trimite poate o poză puțin mai sexy dar dezbrăcată total, no way. Nu văd rostu, oricum te vede dezbrăcată fiind parteneru tău, n-are de ce să aibă o astfel de dovadă fizică a cum arăți tu dezbrăcată ca să-i rămână mereu, și după o posibilă despărțire.
Așa ceva puțin mai sexy, jucăuș, ca să-l provoci puțin da, dar de ce să nu fi îmbrăcată? e mai provocator, părerea mea, oricum știe cum arăți fără laughing