Cred ca nu e nicio problema! Daca o femeie s-a casatorit, asta nu inseamna ca e inchisa intr-un soi de cusca, adica unele gesturi sunt, totusi, permise, atata timp cat nu depasesc o limita a normalului. Si a face cu ochiul poate fi un simplu gest de salutare...
Buna,
Sincer nu poti vedea ca o femeie este casatorita decat cand te uiti la mana ei si vezi inelul, deci altfel nu ai cum sa-ti dai seama Eu zic ca i-a placut ceea ce a vazut si de asta i-a si facut cu ochiul.
1.Nu cred ca aia s-a dus la toata lumea din tara asta sa strige "M-am casatorit ba!"
2.Ce conteaza ca e casatorita? Intoarcete cand i-o trage.
Hmm poate si ei i place si cine stie ce treaba o fi avut astea doi ori na oari e nesimtit si n-are treaba cama sa e lumea bine nu judec dar fiecare face cei place! si cum i duce pe fiecare capul
Multe se mai pot intamla in zioa de azi de asta par numai tampeni la tv sau faza pe youtube cu baba care se plangea c anul a fost violata cum trebuia oameni distrusii pemine ma amuza cata prosteala si nimic nu vezi la tv decat din astea care se joaca de aiurea cu bani pe cand alti mor de foamee cama sta e realitatea acuma nu-ti permiti o masina trebuie sa rabzi iar pe alti i vezi cu soo masinile si sa-i vezi cum le botesc si i doare fix la jumate de metru in pata casi alta nai ce le cere si rade de astea cares vaide steaua lor... porci
Si pana la urma daca insista cu ochiul o sa aiba probleme cu barbatu femeiei
daca e porc din ala
Acum tradu si in romana scrisul ala infect sa inteleg si eu ce ai vrut sa spui si ce legatura are cu discutia.
MonaLize întreabă:
anonim_4396 întreabă: