anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde as putea gasi persone mai interesane, si oamenii de la care am ce sa invat.Am 16 ani si sunt intr-un liceu de cocalari, eu sunt mai educat pentru ca parintii mei sunt profesori. Unde as putea gasi fete sau baieti cu care as putea sa ma inteleg mai bine?
P.S : sunt o persoana introvertita, adica imi place sa ma uit la mine sa si ma dezvolt cat mai mult, stiu sa port o discutie matura si serioasa dar stiu si sa rad la o gluma, ideea e ca nu gasesc persone de genul asta mai ok ca temperament.

12 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Alt liceu nu este pe acolo?
Parintii profesori te pot indruma mult mai bine decat noi cei de-aici.
Si ar fi bine sa spui si despre ce localitate vorbesti, poate cei de acolo te pot ajuta cu idei.

| DarthRevan a răspuns (pentru SkyPilot):

Sibiu, am intrat cu nota 80, 6 profil turism si alimentatie

Mutare in alt liceu nu are nici un rost, pentru ca e aproape de casa, stau in centru la 5 minute de liceu si ma simt bine am note bune si e ok, dar colegii sunt naspa. Asta e generatia mea si nu am ce sa le fac, fiecare face ce vrea, dar eu vreau macar o prietena sau un prieten bun sa am cu care pot vorbi de mai multe subiecte.

| SkyPilot a răspuns (pentru DarthRevan):

Bazeaza-te pe pasiunile tale si adera la grupuri pe baza lor. Poate acolo iti gasesti oamenii pe care ii vrei. Spre exemplu in liceu eu jucam bridge, ma lipisem la un club de turism pe langa o casa de cultura, ma lipisem la un club de alpinism, aveam amici in domeniul pe care mi l-am ales (matematica). Din fiecare imi facusem 3-4 prieteni. Adapteaza si tu la situatia ta.

Mersi

| SkyPilot a răspuns (pentru DarthRevan):

Pentru putin. Te-as sfatui sa schimbi liceul, oricat de neconvenabil ti se pare. Eu am absolvit unul din liceele serioase din Bucuresti si am vazut diferenta.

Mersi dar nu prea am unde, deocamndata va trebuii sa imi peterc timpul singur pentru ca am incercat sa ma integrez in anumite grupuri dar nu sunt cum doresc eu sa fie, si atunci mai bine nu imi preocup timpul cu asta.Fac arte martiale, joc sah cu niste batranii mai intelepti, de la iei ai ce sa inveti au trecut prin viata big grin si fac sport pentru mine, citesc carti de dezvoltare financiara si personala.

| corolav a răspuns:

Sincer nu știu cum se traduce ecest cuvînt „cocalari", dar, pe drumul de a deveni ceva mai elevat ( spui că părinții tăi sunt profesori), încearcă un test de auto control.
În primul rînd vezi că în exprimarea în limba română ai multe lacune.Și în ordonarea cuvintelor dar și din punct de vedere al ortografiei.
Părinții tăi, care sunt profesori, nu au sesizat lucrul acesta, nu ți-au atras niciodată atenția?
Acest liceu, așa -zis de turism și alimentație, este de o factură modestă, practic nu departe de nivelul unei școli profesionale.
Absolvenții de acolo ajung, poate, lucrători în comerț, recepționeri în vreun hotel dar mai degrabă ospătari, măcelari, bucătari.
Așa că, ce pretenții poți avea?
Iar ca să ajungi (prin transfer) la un liceu mai serios nu cred că vei fi primit.
Încearcă să te aclimatizezi la acel mediu, măcar pînă termini liceul, evită colegii needucați, caută-ți scăparea în lectură și eventual practicarea vreunui sport, care este și acesta un mijloc de educație.

| peperonies a răspuns:

Se spune ca daca esti cea mai de succes persoana dintr-o camera, gaseste-ti alta camera. Daca esti cea mai mare persoana dintr-o camera, fa camera aia sala ta.

| Liviu a răspuns:

Mar manca limba sa zic ca ai fost educat pana ai fost prostit.Ce te face sa crezi ca nu esti de nasu lor? Ai parinti profesori? Mare branza.Alti au parinti directori si doctori si numai fac mare valva. Vrei sa fi pupat in c*r banuiesc.Cam te banuiesc ca de aia nu te vad aia bine si se uita urat la tine.Normal ca daca te-ai dus cu arele la ei, aia cam ti-au umflat botu laughing deduc eu

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthRevan):

Batranii joaca slab sah happy

| DarthRevan a răspuns (pentru Liviu):

Parintii mei sunt directori, si familia mea are functii mari daca nu stiati, dar nu vreau sa ma laud.