Felicitari Cristina, cel putin ai reusit sa creezi putina valva in jurul intrebarii tale.Ca sa va raspund scurt si al obiect celirlaltzi : costumul este de scena, daca trageti cu ochiul la artistii din afara si nu numai s poate sa va schimbati parerile. Pt mai multe detalii, id mess TRUPASENZUAL1. B'bay
Eoo am intrebat ceva... daca nu stiti sa raspunde-ti e ok...nu e frumos sa judecati un om... face ce vrea fiecare cu viata lui
Le poti intreba pe tipele de pe centura. Iar daca vrei o rochita asa doar pentru a starni erectia iubitului in pat, du`te la sexshop. Trebuie sa gasesti ceva in genul asta...
In club? )))))))))) duci lipsa, nu te supara pe mine. Sau iti place sa comenteze toti barbatii asupra ta. Vrei sa te faci remarcata fara sa te complici prea mult? Pai apeleaza la trucuri din astea ieftine(ca de intelect nu se pune problema), care sunt la indemana oricui, dar apoi sa nu te miri de ce lumea te considera din categoria AIA.
Pai cam are dreptate xibalba nu vreau sa fiu rautacioasa, dar ai iesi cu o rochita de asta pe strada, sau la o petrecere ceva?
Http://www.sevensins.ro/haine-de-club/ aici gasesti haine de club ce ai vrut tu nu am gasit:Ddar sunt altele suuuper.Eu yic sa te uiti;)