Știi o marcă de țigari cu aromă in 2020 2021?
Daca ai cumva un pod il poti baga acolo, sigur nu il va gasi cineva sau va face curat acolo
Buna idee. Dar cum ma asigur ca atunci cand aduc pachetul nu risc sa ma controleze daca cumva miros putin a tutun?
Eu tot timpul il bagam la pantaloni )
Nu am fost prins niciodata, de gasit mi le-a gasit ca nu prea aveam idei sa le ascund
Si la scoala le-am bagat la pantaloni si nu am fost prins
Spui ca parintii unui prieten de-al tau fumeaza si tocmai ce ai trecut pe la el. Sa ai guma tot timpul la tine, un parfum si nu vei da de banuit. Sa nu uiti să te dai cu parfum si pe mana cu care fumezi...
Nu mai bine te lasi de fumat? E mai simplu. Fumezi cand o sa fii responsabil si nu o sa mai aiba ce sa comenteze ai tai.
Baga-l in unitate, sub saltea, in perna, in umbrela ta, in cutia ta cu bani etc. Daca vrei in afara casei nu stiu, intr-un colt care nu se umbla, cred ca poti sa previi "curateniile generale" si sa ii schimbi locul din cand in cand.
Asta cu unitatea e chiar buna. Dar problema care persista e cum sa fiu 100% ca pot sa il sustrag si sa aduc pachetul in casa fara probleme... Hai la sustras mai merge, dar cand ma intorc risc sa miros usor a tutun si poate ma controleaza.
Faci o mica groapa undeva intr-un loc mai retras al curtii si il ingropi acolo, apoi faci un semn sa nu uiti unde e. Sunt sigur ca nu o sa il gasesca nimeni acolo.
//buna idee cu toate ca o sa fie interesant sa ingropi si sa dezgropi zilnic. Ca sa nu mai zic de multitudinea de bacterii
Pai il poti sigila intr-o pungulita si s-a rezolvat cu bacteriile. Oricum faci o groapa mica nu una de 2 metrii.
VulpeaDinUmbra întreabă: