| raduspace10 a întrebat:

Unde as putea sa las un pachet de tigari in afara casei ( ca sa nu risc sa il gaseasca ai mei - oricat de ascuns as putea sa il pun risc sa faca intr-o zi curatenie generala si o incurc, ca sa zic ca daca odata miros cat de cat a tutun ma pot controla in rucsac buzunar etc.) si sa fiu macar relativ sigur ca nu il gaseste nimeni sa il fure?

14 răspunsuri:
| ovidiu123432 a răspuns:

Daca ai cumva un pod il poti baga acolo, sigur nu il va gasi cineva sau va face curat acolo

| UserulAnonim a răspuns:

Baga-l in unitate, sub saltea, in perna, in umbrela ta, in cutia ta cu bani etc. Daca vrei in afara casei nu stiu, intr-un colt care nu se umbla, cred ca poti sa previi "curateniile generale" si sa ii schimbi locul din cand in cand.

| Itzhic a răspuns:

Faci o mica groapa undeva intr-un loc mai retras al curtii si il ingropi acolo, apoi faci un semn sa nu uiti unde e. Sunt sigur ca nu o sa il gasesca nimeni acolo.

| raduspace10 explică (pentru Itzhic):

//buna idee cu toate ca o sa fie interesant sa ingropi si sa dezgropi zilnic. Ca sa nu mai zic de multitudinea de bacterii laughing

| raduspace10 explică (pentru ovidiu123432):

Buna idee. Dar cum ma asigur ca atunci cand aduc pachetul nu risc sa ma controleze daca cumva miros putin a tutun?

| raduspace10 explică (pentru UserulAnonim):

Asta cu unitatea e chiar buna. Dar problema care persista e cum sa fiu 100% ca pot sa il sustrag si sa aduc pachetul in casa fara probleme... Hai la sustras mai merge, dar cand ma intorc risc sa miros usor a tutun si poate ma controleaza.

| Itzhic a răspuns (pentru raduspace10):

Pai il poti sigila intr-o pungulita si s-a rezolvat cu bacteriile. Oricum faci o groapa mica nu una de 2 metrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seara sub perna iar ziua in buzunarul de la geaca si in fundul rucsacului

| FaraNume1245 a răspuns:

Daca ti-e frica sa nu te prinda, fumatul nu-i de tine.

| Mihaelablabla a răspuns:

Nu mai bine te lasi de fumat? E mai simplu. Fumezi cand o sa fii responsabil si nu o sa mai aiba ce sa comenteze ai tai.

| ovidiu123432 a răspuns (pentru raduspace10):

Eu tot timpul il bagam la pantaloni laughing)
Nu am fost prins niciodata, de gasit mi le-a gasit ca nu prea aveam idei sa le ascund laughing
Si la scoala le-am bagat la pantaloni si nu am fost prins

| Justme111 a răspuns (pentru raduspace10):

Spui ca parintii unui prieten de-al tau fumeaza si tocmai ce ai trecut pe la el. Sa ai guma tot timpul la tine, un parfum si nu vei da de banuit. Sa nu uiti să te dai cu parfum si pe mana cu care fumezi...

| SG1995 a răspuns:

Fumează o marcă de țigări cu arome, ar trebui să diminueze mirosul.

| DavidPavel122 a răspuns (pentru SG1995):

Știi o marcă de țigari cu aromă in 2020 2021?