Pe didactic.ro. te asigur 100% ca gasesti acolo si sunt pe bune
eu am propria experienta cu proful de mate care modifica lucruri minuscule gen: din 5 subpuncte ale unui ex scotea 2 . eu am primit chiar o teza in clasa a 6-a identica de pe acest site. o facusem acasa inainte> si la geografie cu prafa la fel la testul initial d la a 7-a. oricum mult succes
Didactic. ro. am experienta cu proful d mate si rofa d geogra. identic ne-a dat ). ma rog sa zicem ca a modificat la un ex din 5 subpuncte a scos 2 si, mai bine. am avut chiar teza dintra-a 6-a dupa didactic luata. e genial site-ul merita. :X succes!
Buna!
testele initiale sunt facute de profi, asa ca nu le vei gasi pe nicaieri...in orice caz nu se trec. cel putin asa a fost la mine. Am scapat de generala
Succes! si nu sunt deloc grele. doar niste intrebari de baza
te pup!
Http://www.scribd.com/doc/16381830/Teste-de-matematic-pentru-clasa-a-8a
sper ca te-am ajutat:)
Pe didactic.ro sunt foarte folositoare intr-adevar nu vor fi aceleasi cu cele de la clasa dar ajuta mult (oana)
Pai acum am inteles ca sa modificat legea asa ca testele sunt trimise de la minister in afara de romana, mate si cam atat.nu se trec in catalogasta e cel mai bine
Singura veste buna:
Cate un model de test initial pentru fiecare disciplina/clasa este afisat acum, pe 21.09. 2011, pe situl:
http://subiecte2012.edu.ro/
Si acum, vestile proaste:
1. Au fost afisate pe 15.09. 2011, cam tarziu atat pentru profesorii interesati sa pregateasca surprize de inceput de an elevilor cat si pentru editurile interesate sa satisfaca cererile profesorilor interesati. :))
2. S-ar putea sa nu gasesti pentru disciplina/clasa care te intereseaza, de exemplu, eu nu am gasit pentru clasa a VII-a la Fizica.
3. Iata inca o data CA CAlitatea absolventilor (ce in cazul cacofoniei, creste de la an la an) se regaseste si varful piramidei: cei care le-au facut, adica Centru National de Evaluare si Examinare (www.rocnee.eu, banuiesc, inca n-am verificat) dau ca adresa a subiectelor
http://www.subiecte2012.edu.ro/
adica o adresa eronata (ar trebui scrisa fara "www"); uite si tu ca sarmanii nici macar nu si-au verificat ce au scris in "Nota privind evaluarea initiala 2011". Sunt curios cum or fi semnat-o, fara s-o scrie/(re)citeasca/verifice. L-)
Concluzie:
FA-TI SINGUR TESTELE!
Paza buna trece primejdia rea; daca ai cel putin un an de experienta, te sfatuiesc sa ai incredere in tine si sa raspunzi la provocari ulterioare asemanatoare cu teste/exercitii din propria ta experienta; in fond, asta face diferenta profesor bun - "profesor" (cu 1, 10 la Titularizare - cum am vazut ca se poarta).
Anexe:
De exemplu, eu stiu ca la Matematica in clasa a V-a, lucrurile care mi-au parut DIFICIL de ESENTIALE erau:
1. Impartirea (fara rest);
2. Divizori. Multipli (care se aplica perfect fractiilor);
3. Reguli de calcul cu puteri;
4. Patrate perfecte si ultima cifra.
Si parca mai era una... :-? In afara de acestea 4(5), restul sunt lucruri simple, dupa parerea mea.
Succes!
anabidasca întreabă:
Elenastoica9 întreabă: