Te duci unde ai cosul de gunoi ridici sacul de gunoi, pui pachetul in fundul cosului si dupa pui iar sacul de gunoi.
De ce sa nu-l lasi la vedere? la 14 ani asa faceam, lasam pachetul pe masa la vedere si daca ma intrebau parintii spuneam ca ii tin tigarile unui coleg/prieten.Stiu ca m-am dus odata la mama si i-am spus -vezi ca ii tin tigarile unui coleg sa nu te sperii cand le vezi -.
Daca nu-ti place varianta asta gaseste la geanta un buzunar ascuns, dupa mobila, in fata de perna.
Of,ce vremuri, imi aduc aminte cand si eu imi ascundeam pachetul de tigari.
Le ascundeam sub haine sau in sertarul unde-mi tin chilotii.
Poti sa il bagi intr-un dulap sau undeva unde sti numai tu si unde sti ca nu cauta alti :*
Cele mai bune locuri unde se pot ascunde lucruri sunt cele la vedere, desi pare paradoxal. Intrebarea e de ce fumezi? Din teribilism, din placere, din dorinta de a deveni mai matur peste noapte?
Sunt multe locuri de ascuns, in unitatea de la pc daca nu ai stranse suruburile, intr-un buzunar ascuns la ghiozdan/la vreo geanta, in cutii vechi. Nu intre haine ca risti sa fi prins(a) sau in locuri in care ar putea cauta/face ordine ai tai.
Sub vana, il lasi la un prieten, in scara, sub o scara, sau il bagi in pantaloni dar trebuie sa porti ceva largut. ^^
Delia_3936 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Madalin-Vescan_Podaru_1999 întreabă: