| A0n1mUL a întrebat:

Unde trebuie sa dai cu pumnul ca sa faci pe cineva sa lesine? in barba? sau unde si cu ce forta tare? sau cum? daca vrei sa ametesti pe cineva cand te bati cu el unde dai ca sa castigi? ce trebuie sa fac ca sa devin mai tare?

10 răspunsuri:
| vaseaX6 a răspuns:

Loveste-l la partea slaba a baiatului.in organul genital sigur o sa fie o lovitura fatala big grinbig grin

| sebaboy09 a răspuns:

E cam stupida intrebarea dar findca ai postat-o iti zis si unde... puterea nu o poti exprima asa in cuvinte deci ideal e cu toata forta sub barba si aici depinde daca esti stangaci sau dreptaci.

| MenInShadow a răspuns:

In barba, si tare, dar nu fix in barba, in toata partea aia a barbiei, in osul ala stii tuwinking
App, nu o asculta pe vasea, am impresia ca este si fata si tampita, adica o fata tampita, daca dai la punctul ala sensibil, il poti omora...
Uite cateva zone in care nu trebuie sa dai, il poti omora:
La capul pieptului, cum i se mai zice, adica intre piept si stomac, acolo se afla disfragma care desparte stomacul de plamani, daca-i dai acolo tare, il omori.
In gat ii rupi ceva la gat, cade mort si nu mai ai ce sa-i faci.
In tampla, la fel, cade mort, si pana vine salvarea, s-a dus...
La cerebel, adica in partea din spate a capului, depinde si cu ce forta dai acolo, daca dai prea tare, la fel, cade si nu se mai ridica niciodatawinking
Ai grijawinking

| fafu a răspuns:

I-am dat la unu din spate bineinteles ca era fitos dintr-un pumn (cu stanga) nu lo mai salvat numai urgenta (si bineinteles el o dat primul la pomete) kel mai simplu ii sa dai la barba nas sau pateu(fikat) cand dai nu da cu frica si ca ke va fi dupa privestel in okhi si dai perversa. Daca da primul ii cam nasol k s-ar putea sa nu mai dai inapoi dar si cand il vei vedea rupel.

| Tavi44 a răspuns:

Cu acordul sau exista un truc:
1.il pui sa stea pe vine si sa inspire adanc de 10 ori
2.il pui sa ia o gura sanatoasa de aer si sa-si tina respiratia
3.il strangi tare undeva intre abdomen si torace
4. dupa vreo 10 secunde lesina
Crede-ma a incercat cineva pe mine intr-o pauza si m-am trezit de fata cu profu' de sport.
Vezi ca victima isi pierde memorie dupa ce se trezeste si si-o recapata dupa vreo 5 secunde.
SUCCES!
cool

| fafu a răspuns (pentru Tavi44):

Stiu asta mi-a zis un coleg

| RallFy a răspuns (pentru Tavi44):

E tare faza. mi-au facut-o astia la scoala si abia m-au trezit la cate palme mi-au dat. Am dat si de 2 ori capul de podealaughing

| VladLungu a răspuns (pentru Tavi44):

As incerca si eu pe un colge, este ceva grav? In afara de lesin, poate pati ceva grav?

| GabryeluL a răspuns (pentru Tavi44):

Cum adica sa stea pe "vine"?

| Mondialu_Cireaşă_1992 a răspuns:

Depinde eu am lovit la ureche si a lesinat

Întrebări similare