| biu_4440 a întrebat:

Uneori imi vine sa ma opresc si sa ma asez undeva si sa plang.Ma deranjeaza ca de cele mai multe ori nu stiu de ce sunt suparata sau de ce as vrea sa plang...se poate da vina pe adolescenta sau sunt cumva tulburari emotionaleworried?

15 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tot ce ai nevoie la varsta asta e un mentor. Pe bune, nu un duhovnic, ca-s prea...
O persoana pe care sa o stii ca e de treaba si cu minte-n cap.
Am vorbit si eu asa mult cu o doamna de prin Galati... Nu ne-am intalnit nici pana azi face2face, dar m-a ajutat de multe ori. big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Lasa Ana, nu esti singura, dupa cate vezi.

| bluesky a răspuns:

Nu e bine ceea ce se intampla! Vorbeste cu mama ta si mergi la un psiholog inaine sa cazi intr-o depresie si sa trebuie sa iei medicamente(antidepresive)ca atuncic chiar ca nu e de bine! Sper sa iti fie de fols!

| deejayra a răspuns:

Nu stiti sa va traiti viata...eu sunt mereu copilaresc si rad intr-una.Mai lasa plansu si priveste partile bune ale vietii

| M.madallina a răspuns:

Si eu sunt asa...cateodata ma gandesc la cele mai sumbre intamplari si ma intristez

| adsfsf a răspuns:

Felicitari, devii emo.

| biu_4440 explică:

Ana chiar mi-a placut raspunsul tau, m-a facut sa rad. Da nu pot intelege chestia cu "stupid" straight faceEu nu am dat.chiar mi s-a parut simpatitc si m-a facut sa ma simt oarecum mai bine stiind ca nu-s singura care pateste asa.

| biu_4440 explică:

Ah .am inteles, ma scuzati mai dureaza pana ma obisnuiescblushing dar si raspunul lui "SoftCristi"mi s-a parut unu dragut si folositor si app am avut ceva timp in urma o persoana care mi-a fost ca un fel de mentor, dar s-a racit relatia.acum nu imi mai amintesc de ce... oricum am sesizat ca are foarte mare importanta cei care ma inconjoara...

| biu_4440 explică:

Multules mult ana>big grin

| biu_4440 explică:

"lavi18" imi pare rau dar nu am aceeasi parere ca si tine despre religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca este vremea adolescentei tongue asa sunt si eu...imi vine sa ma asez undeva si sa incep sa bocesc pana nu mai pot laughing da uneori nici nu stiu dc plang laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok... da nu inteleg dc mi s-a dat "stupid" raised eyebrows...am zis ceva chiar asa de stupidstraight facestraight face?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ biu - ma bucur ca te-am facut un pic mai happybatting eyelashes si sa stii ca este mai bine sa iti traiesti viata decat sa plangi...sa plangi...si iar sa plangi happy. Priveste partile bune din viata si atunci iti vei da seama ca nu trebuie sa te intristezi si sa plangihappy. Ai o familie, ai o casa etc altii ar da orice sa aiba ce ai uwinking.
Sper ca te simti mai bine si de cate ori iti mai vine sa plangi gandeste-te la ce ti-am spus :*
Pooop:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N'ai pentru ce

| lavi18 a răspuns:

Biu tu ai un gol launtric, pe care nu il poti umple decat daca il accepti pe Isus ca Mantuitor personal.acesta e raspunsul.citeste Biblia si te vei lamuri singura.