Hei!
Eu sunt PRO uniformelor scolare, dar celor simple, camasa alba si pantalon lung.
Dupa parerea mea e aiurea ca toti elevii sa vina imbracati in toate culorile posibile, stricand imaginea scolii.
In scoala e nevoie de o tinuta decenta.
Numai bine
Putin din ambele
Pro-fiindca nu mai trebuie sa prierd in fiecare dimineata 3o min in care sa stau in fata dulapului(plin de haine) si sa spun:"Cu ce sa ma imbrac?". Si fiindca fiiecare scoala va decide si vor purta fiecare (scoala/liceu) alt gen de uniforme.Eu sincer daca ar fi sa se fac as vrea cu carouri rosii si fusta scurta.
Contra-fiindca toti vom purta la fel si la cineva poata le va sta mai bine(Si eu vreau sa arat cel mai bine ). Si o sa ne confnda lumea :-
Unele uniforme, pot fi asortate intr-un stin funck, elegant, si foarte stilat. Mai multe informatii pe 'Poze cu uniforme scolare asortate la moda" Funda! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Ambele!
Pro : in loc sa iti pierzi timpul ce sa cauti prin dulap ( Doamne, cu ce sa ma imbrac?) si scoala va decide ce uniforma, haine o sa porti zi de zi.
Contra : Toti vor arata la fel nu o sa fie nici unul mai breaz ( Mama ce cool sunt ).
Deci verdictul meu este CONTRA. Salut si un Paste fericit alaturi de cei dragi!
CONTRA, nu trebuie sa porti uniforma ca sa arati ca te procupa scoala... daca vrei sa inveti, inveti si imbracandu-te cum vrei.
FataCuOchiCapruiX întreabă:
zambetcald întreabă: