| EyesSad17 a întrebat:

Urasc vara! din ce cauzaspun asta pentru ca dupa ce termin scoala si incep emisiunile de la tv sa se bage spre final si nu am ce face si sa preocup timpu cu ceva macar la tv Exista o monotonie pentru mine si nu am ce face.Mie sila de vara ca sunt caldurii ca nu poti sa respir si transpiri groaznic te simti ca naiba.Mor cand ii aud pe astea E singurul anotimp pe care il urasc xi nu il sufar.Voi ce credeti ca ati putea face intr-o vara de 3 luni fara nicio activitate scolara sau in afara scolii.Eu una decat sa stau in casa ca o proasta in fata unui monitor care ma face cat de cat sa nu ma plictisesc si sa poata trece timpul mai repede

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Pai....sunt multe de facut.

Nici eu nu am cea mai activa viata (fapt pe care il regret), dar tot gasesc cate ceva de facut.

Iti recomand sa te plimbi cu o prietena sau cu mai multe prietene.
Stiu ca suna plictisitor, dar e placut sa porti o discutie afara, la aer "curat" (nu e aerul curat, dar asa e vorba).

Poti sa te joci diverse chestii:
carti, fotbal (stiu ca fotbal nu se se scrie asa, dar e in romana) (am jucat fotbal cu fete, nu e asa rau, deci probabil vei putea juca cu baietii, daca fetele nu vor sa joace), tenis (de masa sau de camp), diverse jocuri ("flori, fete, filme sau baieti", adevar sau provocare, sticluta cu otrava, sa sari coarda), practica un sport (nu te performanta, doar pentru distractie).

Poti citi, poti sa te uiti la un serial pe net (eu nu mai stiu la ce sa ma uit), poti sa iti faci "prieteni" pe internet.

O sa dezvolt ideea de "prieteni" de pe inernet. Persoane sau o persoana, de varsta ta sau cu un an doi mai mare sau mai mica (nu conteaza sexul).

Eu nu prea dorm vara (ma culc dimineata si ma scol la pranz) asa ca ziua stau cu cine gasesc din prietenii mei (nu sunt prea multi, dar tot gasesc 1, 2) sau gasesc ceva de facut, iar noaptea stau de vorba pe mess cu acele persoane de pe internet.
Nu e neaparat sa vorbesti seara, dar eu asa fac.

Stiu ca suna ciudat si nu recomand sa te "imprietenesti" cu prea multi oameni de pe net (nu stii peste ce dai, am vrut sa scriu ce, nu cine), dar poti da de oameni de treaba + mi se pare mai usor sa discuti cu cineva pe care nu-l cunosti si care nu prea are cum sa te afecteze. (sper sa nu par si eu un ciudat...)

Sunt multe de facut, dar trebuie sa vrei sa le faci. Mergi al strand, la piscina, fa quilling (mie imi place).

Ai cateva chestii de facut.

Astept un com! (sa-mi spui daca iti place una sau mai multe dinn ideeile mele, pe care sunt sigur ca le-ai mai primit)
Si daca mai vrei alte idei, doar intreaba.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi cu prietenii : invata sa practici un sport sau pur si simplu iesi afara si intinde-te pe iarba sau pe o patura : gaseste-ti noi hobby-uri (scrie o carte sau scrie o carte cu prietenii tai), du-te la bunici sau la rude din alte orasewinking

| Svartedauden a răspuns:

Parerea mea este sa te duci si sa iti faci prieteni....sau poti iesi din cand in cand cu varul\vara ta la un suc, prin mall. Poti citi o carte sau sa desenezi cate ceva. Eu, spre exemplu, m-am apucat de volei. In fiecare dimineata, pe la 9, incep antrenamentul, fiindca sunt intr-un fel in aceeasi situatie ca si tine. Ideea e sa ai putina creativitate, si totul va fi bine! Bafta!

| xXxRadu a răspuns:

Poti merge la bunici, poti merge undeva la un lac/rau/laguna/padure/munte/mare/fantana arteziana poti sa iei lectii de desen/canto poti merge cu cortul, la verisori, la rude, la prieteni, poti vedea cate un film nou in fiecare seara, poti merge oriunde vrei si pentru transpiratie si caldura s-au inventat deodorante si inghetata laughing ei bine BAFTA IN VARA!

| Albert_Bogdan_Ciobotaru_1992 a răspuns:

Calculatorul si televizorul nu sunt o modalitate de a scapa de plictiseala, incearca sa vezi partea plina a paharului, timp liber la discretie, poti citi mai mult, poti face chestii care in perioada scolii nu ai avea timp pentru ele... Eu asa gandesc si imi iese tot timpul atunci cand ma prinde plictiseala.
Apropo de activitatile scolare si extrascolare, nu au nicio legatura cu plictiseala, vacanta e pentru a face ceea ce vrei si ce nu vrei...
Sper ca te-am ajutat cat de cat...

| Kristinikaaa a răspuns:

Ai putea sa inveti sa scrii corect in limba romana; asta daca timpul limitat iti permite.

| SisMusic a răspuns:

De obicei vara obisnuiam sa imi caut un hobby de vara! Acum 1 an m-am hotarat sa imi transform un hobby intr-o afacere(cantaret)!
Eu asta fac toata vara filmari, versuri, negative!
Sa mergi si tu macar 2-3 zile de capul tau sau cu prieteni undeva(strand munte ceva distractiv) unde sa va distrati!
Sa-ti gasesti un iubit si vara o sa treaca mult mai usor!
Bafta in continuare!winking

| ZambetulNebuniei a răspuns:

P.S. Par eu ciudat (asta referitor la ce am zis mai sus)?

| Reellex1 a răspuns:

Scriemi in privat si o sa gasim noi ce sa facem impreuna

| eliaclodia a răspuns:

Cand nu esti solicitat de tot felul de stimuli care vin peste tine, e tocmai momentul de libertate interioara. Vacanta, in care sa cauti si sa-ti vezi mai clar drumul, prioritatile, cum sa aranjezi, cum sa legi una de alta, o informatie de alta, un sentiment de altul, cum sa iti aranjezi timpul pe viitor. E momentul sa faci ordine, modificari. Daca te plictisesti inseamna ca te lasi in bataia vantului, sa te aranjeze altii in planurile lor, tu sa zici da sau nu, sa te zbati sa scapi, sau cine stie cum faci tu.

| EyesSad17 explică (pentru ZambetulNebuniei):

Nu e okey ^^ si sunt okey sfaturile tale ^^

| EyesSad17 explică (pentru Kristinikaaa):

Da asa este oricum iti multumesc pentru atentionare, dar numai asta ca am scris gresit dar chiar si din punct de exprimare am scris gresit Oricum asta e, ascultam o piesa si n-am fost atenta ce scriu acolo si nici n-am dat seama cat de gresit m-am exprimathee heeaaa am vrut sa imi sterg intrebarea dar nu s-a pututhee hee in fine Multumesc ^^(sper sa nu intelegi ca e ironie )^^

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru EyesSad17):

happy
Ai gasit ceva cu care sa-ti umplii timpul?

| EyesSad17 explică (pentru ZambetulNebuniei):

Da ^^ am inceput sa citesc o carte ^^ ascult muzica ma intalanesc cu cea mai buna prietena si ma duc in oras cu amica mea cea mai buna si cu fratele meu ^^ Multumesc ^^

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru EyesSad17):

Multumesc, pentru funda! big grin

Întrebări similare