Pai era frumos macar dac te prezntai cu o rochita, cand luai un premiu, cel putin mentiunea. dar nu`i nimic, vei recupera la anul. alb-negru e prea babesc dupa parerea mea, daca ai ia`ti o rochie mai colorata, sau o fusta din blugi si un tricou mai colorat. app si daca iei rochie te sfatuiesc sa renunti la colanti o sa te "coci", dar fii foarte atenta la ce baiat sta pe langa rochia ta ca sa nu`ti ridice rochia.
Nu,nu este prea elegant pentru o festivitate de premiere.Si eu am maine festivitatea de premiere si chiar daca nu iau premiu, tot in rochita ma imbrac.
...Da merge! dar colantii mi se par prea mult si nu se prea potrivesc cu sandalele
Eu zic sa incerci ceva mai simplu / blugi eventual cu un tricou dragut si sandale dar merge si o rochita ( nu exagerat de eleganta).
Sper ca te-am ajutat !
Funda?;;]
Draga Bubuu, eu zic sa nu mergi in maieu la festivitate.Este putin indecent,nu stiu cum sa iti explic, este ca o "afacere" a adolescentilor.Ei isi arata calitatile morale acolo, trebuie sa le arati respect pentru munca lor timp de un an.Eu as zice sa iti iei o fusta neagra,mai lipita pe corp,nu mini,si o camasa alba draguta, feminina, dar nu decoltata.Ca si incaltaminte...sandale in niciun caz.Ia-ti mai bine niste balerini negri, sau niste balerini feminini.Merge si ce ai scris tu mai sus, e chiar destul de ok, mai putin partea cu sandalele. Sper ca te-am ajutat. Fundita?