| Bitzy a întrebat:

Urgent! Funda! Buna! Am o problema la geometrie cu unghiurile.Mentionez ca sunt in clasa a6-a.
"In figura alaturata punctele A, O, C si respectiv B, O, D sunt coliniare,[OE este bisectoarea unghiului AOB, iar m(COD)=65grade
a)m(AOD)
b)m(AOB)
c)m(BOE)
Eu am intrebare.Cum sa aflu gradele unui unghi obtuz? Stiu ca un unghi obtuz are mai mult de 90grade. Dar cum aflu?
Ms mult!

Răspuns Câştigător
| MangoGirl a răspuns:

Daca sunt A, O, C si B, O, D coliniare inseamna ca sunt unghiuri opuse la varf cateva dintre ele.(adica au aceeasi masura)...si ce nu stii, noteaza cu x ca iti este mai simplu.si eu sunt tot a6a.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt A, O, C si B, O, D coliniare inseamna ca sunt unghiuri opuse la varf cateva dintre ele.(adica au aceeasi masura)...si ce nu stii, noteaza cu x ca iti este mai simplu.si eu sunt tot a6a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masuri cu raportorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am... urasc geometria.mai ales problema. cu unghiuri.:d

| hotuldejetoane100 a răspuns:

Daca sunt A,O,C si B, O, D coliniare inseamna ca sunt unghiuri opuse la varf cateva dintre ele. I mentione si eu sunt in clasa a 6-a

| CristinaTa a răspuns:

Temele nu se fac pe TPU

| Bitzy explică (pentru CristinaTa):

Întrebarea a fost pusă acum 2 ani... Cam la începutul activității mele pe TPU... deci drăguță, cu părere de bine îți spun că știu asta și am observat asta happy

| VargaCatalin a răspuns:

Esti frate cu mine si eu maine dau tez a si nuuu stiu

| Bitzy explică (pentru VargaCatalin):

Au trecut 2 ani... straight face