Eu sunt atras de lamele de barbierit, gilette fusion power e mai buna din cate am auzit, eu o am pe cea fara baterie.
Eu as prefera un tricou super duper awesome si cat se poate de ORIGINAL! poti sa ii faci unu personalizat
Pai ceva misto. o inima e care sa scroie pentru cel mai frumos baiat din lume. o poza cu tine, o carte daca invata mai prost ( iti recomand ceva cu vapiri ), un pupic de la tine sau ma rog de la o fata, ceva frumos si delicat, un film video cu vampiri sau horror ( oricui baiat ii place//) daca esti cu el sunt niste carti mici si dragute cu cateva sfaturi de dragoste pe care baietii ar trebui sa le faca pentru a impresiona o fata, o scrisoare de la tine. IA id meu pentru mai multe informatii : andra_papushik10
Ar fi frumos ceva de care sa aveti parte toti din gasca, adica sa va distrati toti. andreeaelenaandra are dreptate, un film ar fi frumos ( nu neaparat de groaza ). Sau sa faci chiar tu cinste si sa mmergeti impreuna la cinema. ( sau nu ai ajuns la starea intalnire?)
Bye bye