Cu toate ca poate o sa te dezamagesc, cred ca mai bine o spun acum, decat mai tarziu, cand ai putea suferi mai mult. imi pare rau, dar eu nu simt aceeasi atractie si cred ca ar fi mai bine sa ne oprim aici. Ceva de genu.
Chestia e k e verisorul celei mai bune prietene ale mele
Daca prietena ta, chiar este cea mai buna, ar aprecia ca ai fost sincera cu verisorul ei si nu ti-ai batut joc de sentimentele lui...Si cred ca si el ar trebui sa aprecieze asta, chiar daca o sa il doara.
Daca TIE nu-ti mai place de el, cred ca cel mai bine ar fi sa te desparti de el. Si daca o faci! Explica-i ce NU mai merge intre voi si probabil...va intelege!
Spune-i ca tu nu mai simti nimic pentru el. ca nu te mai atrage. sau ca nu pur si simplu iti place un baiat din alta parte.
Am patit si eu acelasi lucru doar ca eu sunt baiat si era vorba de o fata dar incearca sa nu ii spui asta fata in fata. Spune-i printr-un mesaj sau pri intermediul unui coleg/colege
Imi e frica ca o sa se supere foarte rau pe mine si ca o sa considere ca mi-am batut joc de el
Si ea sa su[arat atunci pe mine si a spus ca mi-am batut joc de ea dar despartete de el si incearca sa mai tineti o relati de prietenie (amicitie)
Cred ca ar fi mai bine pentru aman2 sa va spuneti unul altuia ce simtiti cu adevarat. Depinde de el cum va reactiona
Andrei67y5 întreabă: