| andreaconstantin2011 a întrebat:

URGENT! Toata lumea ma uraste, nu inteleg de ce, eu sunt o fata buna si imi doresc o prietena dar in clasa mea nu gasesc niciuna, toate sunt rele! Mereu m-au tradat! crying In fiecare seara plang din cauza lor si a parintilor, ma trezesc noaptea la 3 si plang ca sa ma intelegeti am parinti abuzivi, tatal meu e un jegos, mereu ma bate cu cureaua, mama ma bate cu slapul! Va rog ajutor, scriu asta cu lacrimi! P.S am 13 ani

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Înțeleg faptul că dorești să îți faci prieteni și să ai cu cine vorbi, dar daca colegele tale nu îți pot fi prietene, e absolut normal.Vezi tu, daca te-ai uitat la filme și crezi că așa ar trebui sa fie prieteniile între colegi, sa știi că e fals.
Adevărul e că dacă ești o fire mai retrasă, cuminte și buna cu toți, multi vor cauta să profite de pe urma ta.Repet,e ceva normal sa nu ai prieteni in clasa, până la urmă nu toți oamenii sunt la fel și trebuie să înțelegi că prieteni îți poți face in afara școlii sau de la alte clase. Uneori e mai sănătos așa, decât să ai niste prietene in clasa.
Și nu, nu ești singură! Îl ai pe Dumnezeu și pe tine! Poate o sa spui că nu te ajuta asta insa cu cât vrei sa depinzi de atenția cuiva (gen a colegelor), cu atât nu o vei primi și vei mai fi și făcută în toate modurile.Asa, Dumnezeu are grija de tine, iar tu trebuie sa înveți să te accepți așa cum ești, chiar e nevoie sa auzi vorbe din partea celorlalți?

Mai mult de atât, înțeleg faptul că ai niste părinți abuzivi, violenți. Și nu lua în seama ce zic alții.NIMENI NU MERITA SA FIE BĂTUT DE PĂRINȚI! Indiferent că nu înveți bine sau ce mai faci tu, bătaia nu e unicul remediu de rezolvare a conflictelor.Violența naște traume și durere in viața adultă,iar respectul prin violenta de fapt nu exista. Exista chestii pe ascuns, exista dependenta de alcool, țigări și nu e normal ca tu, indiferent de vârsta pe care o ai, sa experimentezi asta.
Daca dorești să vorbești cu cineva care chiar te poate ajuta, încearcă să vorbești cu cei de la Telefonul Copilului (e gratis) și spune-le care este situația, iar ei sigur te vor putea ajuta in vreun fel.
Telefonul copilului este 119!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pacat ca nu vad parintii ce copil nesimtit au crescut, care isi jigneste parintii online si te mai miri de ce fug toti copii de tine si nu te vrea nimeni de prietena.

ia uite ce "cuminte " esti tu:
"acum 6 ore | andreaconstantin2011 a întrebat:
Parintii mei sunt foarte stricti si nu ma lasa tiktok si Instagram am 13 ani o data mi am instalat pe ascuns tiktok si m-au batut cu cureaua mar! am doar 13 ani ce pot sa fac voi astia care aveti tiktok si Instagram suneti norocosi ce nu as da sa am tiktok norocosilor"

Ma si mir ca nu ti-au luat inca accesul la internet, ca tot pe ascuns stai pe forumuri noaptea, cum faci si aici.
Sper sa te urmareasca si sa te supravegheze cum trebuie, ca pari a fii smechera si fara bun simt, odata ce faci lucuri nepermise pe ascuns.

| MarianWLF a răspuns:

Imi vine greu sa cred ca dintr-o clasa de 25 de copii nu ai un coleg cu care sa stai, mai bine vezi ce prieteni iti poti gasi in afara scolii cat esti in timpul liber, 10 minute de pauza trec repede chiar daca nu ai cu cine sta iar in ora trebuie oricum sa fi atenta nu ai nevoie sa vorbesti.

| andreaconstantin2011 explică (pentru Violleta2022):

Ia mai vezi-ti tu de treaba stimata doamna happy