Mie mi-ar place. Un psiholog a venit la o ora de dirigentie si ne-a facut niste teste din care reiesea ca mi s-ar potrivi foarte bine postul de moderator tv
Imi place sa interactionez cu oamenii... chiar si cu cei mai dificili...chiar mi-ar placea sa am un post de prezentator/moderator
Mie mi-ar place.Un psiholog a venit la o ora de dirigentie si ne-a facut niste teste din care reiesea ca mi s-ar potrivi foarte bine postul de moderator tv
Imi place sa interactionez cu oamenii ... chiar si cu cei mai dificili.....chiar mi-ar placea sa am un post de prezentator/moderator
Bro, eu cred ca daca ai aprea la tv cum esti imbracat in poza, asa cu gluga, nu ar fi maare tragedie. eu chiar m-as uita la tine.
cat despre post, avand in vedere ca nu am o dictie forte buna, nu cred ca m-i s-ar potrivi un post de prezentator... desi ma incanta ideea
Bro, daca ai aparea la tv fara gluga, as lipi o bulina rosie in coltul de jos al ecranului si mi-as culca copii mai devreme. si daca ai aparea cu gluga, mi-as inchide sotul in baie....ca nu se stie niciodata cand isi poate schimba orientariile sexuale...
Bro, nu o sa poata sa ma tina nimeni incuiata daca o sa apari tu la TV.
p. s.:...este...eventualul "sot"...
Hai sa NU fim realisti mai bro...lasa ca ne simtim mai bine in zona crepusculara...
ideea este ca daca apari tu la tv, o sa fiu atat de disperata sa te vad (eu, ca si restul femeilor de pe Terra) incat nici FBI-ul nu m-ar putea tine inchisa...nu as putea sa ratez ocazia de a te vedea...:X:X:X
Pentru cei care vor o experienta noua, este firesc sa fie tentant. Eu am facut munca asta, atat in radio cat si la tv - e drept intr-un orasel de munte - cativa ani. Nu mai reprezinta o tentatie. Poate doar o provocare de moment, numai pe anumite teme.
Nu, mai ales daca este vorba despre televiziune, pentru ca esti cea mai expusa persoana
VulpeaDinUmbra întreabă:
___LlBl întreabă: