| sтяăiηυŁ a întrebat:

V-ati mirat cand " PSY - Gangnam style " A ajuns la 1.000.000.000 de vizializari?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

De fapt, nu m-am mirat absolut deloc.
Oamenilor le place prostia, le place să râdă şi să facă mișto de ceilalți.
Această melodie este o mare prostie, care dacă o asculți de foarte multe ori ajungi să devii dependent.
Nici nu mă voi mira dacă şi această melodie http://www.youtube.com/watch?v=juqyzgnbspY va ajunge la același număr de vizualizări.

| Aron12 a răspuns (pentru positivity):

Uite ca nu a ajuns!

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sincer nu, ma cam asteptam happy!

| znstr a răspuns:

Sincer nu prea, oamenii sunt incantati mai nou de toate porcariile care apar peste noapte. Mai intai a fost aia cu "Ai se eu te pego" (ca tot avea si miscari incluse in melodie), apoi vine asta, Gangnam style. E o melodie amuzanta n-ai ce zice, dansul nu mai spun, dar mi se pare ca merge doar la o petrecere asa cand deja toti sunt beti si incep sa danseze ca in videoclip. laughing

| JajaAliensHere a răspuns:

Nu m-am mirat chiar deloc. Psy este un cantaret de k-pop, la fel ca multe alte formatii din Coreea de Sud: Bigbang, Super Junior, Infinite, etc.
Genul asta de muzica a devenit popular in toata lumea, nu numai in Coreea de Sud, insa Psy a avut un noroc mai mare decat colegii lui, datorita piesei ''Gangnam style'', fiind o parodie adresata cartierului Gangnam din Seoul.
P.S. Ar trebui sa va documentati mai bine, inainte de a critica ceva/pe cineva.

| tsunami11 a răspuns:

Ma gindiesc cum poate un 1 miliard de oameni s-a asculte asa ceva cind mai mult de jumatate din trinsii nici na inteles ce cinta el.

| Lalaloveu a răspuns:

Nu. Deoarece e normal la cat de placuta e melodia.

| TheLittleGuitarist a răspuns:

Nu.Era de asteptat.Este cea mai populara melodie.Cred ca o sa treaca peste 1.500.000.000 la anul.

Întrebări similare