De fapt, nu m-am mirat absolut deloc.
Oamenilor le place prostia, le place să râdă şi să facă mișto de ceilalți.
Această melodie este o mare prostie, care dacă o asculți de foarte multe ori ajungi să devii dependent.
Nici nu mă voi mira dacă şi această melodie http://www.youtube.com/watch?v=juqyzgnbspY va ajunge la același număr de vizualizări.
Nu.Era de asteptat.Este cea mai populara melodie.Cred ca o sa treaca peste 1.500.000.000 la anul.
Ma gindiesc cum poate un 1 miliard de oameni s-a asculte asa ceva cind mai mult de jumatate din trinsii nici na inteles ce cinta el.
Sincer nu prea, oamenii sunt incantati mai nou de toate porcariile care apar peste noapte. Mai intai a fost aia cu "Ai se eu te pego" (ca tot avea si miscari incluse in melodie), apoi vine asta, Gangnam style. E o melodie amuzanta n-ai ce zice, dansul nu mai spun, dar mi se pare ca merge doar la o petrecere asa cand deja toti sunt beti si incep sa danseze ca in videoclip.
Nu m-am mirat chiar deloc. Psy este un cantaret de k-pop, la fel ca multe alte formatii din Coreea de Sud: Bigbang, Super Junior, Infinite, etc.
Genul asta de muzica a devenit popular in toata lumea, nu numai in Coreea de Sud, insa Psy a avut un noroc mai mare decat colegii lui, datorita piesei ''Gangnam style'', fiind o parodie adresata cartierului Gangnam din Seoul.
P.S. Ar trebui sa va documentati mai bine, inainte de a critica ceva/pe cineva.
Idkrjek întreabă: