Nu, am stiut intotdeauna ce doresc sa fac si cum contribui la progresul societatii.
Mda,da' de fiecare dată mă încurajez singură, trec foarte usor de la o stare la altă, eu râd tot timpul char şi când mă lovesc , mă gândesc că aşa e viaţa cu bune şi cu rele, da' e frumoasă
Ar trebui sa fiu foarte parsiv sa nu recunosc ca m-am gandit la asa ceva.
Toti avem momente cand gandim asa, acum fiecare il interpreteaza diferit.
Buna.
M-am intrebat si eu asta,de mii de ori chiar, erau momente cand plangeam singura pentru ca nu mai imi vedeam rostul.Mi-am dat seama ca am intrat in depresie, si c a trebuie sa o controlez, gandeam prea mult si ma stresam prea mult, asta nu imi facea bine. O data in viata (cel putin) toti oamenii se gandsc la asta.
Buna,sincer eu m-am simtit de multe ori asa si asta e adevaru, totul trece, chiar si noi, iar in ziua de azi daca esti bun esti luat de prost si doar cei luptatori inving.incearca sa realizezi totusi ceva frumos...
Toti facem umbra pamantului, ma rog majoritatea, din punctul meu de vedere.
Majoritatea nu facem altceva decat sa ne sustinem pe noi si alti 2-3 oameni din jurul nostru zi de zi dar asta nu inseamna ca nu are rost sa mai traim
O singura data in viata am patit asa ceva
chiar anul asta luna trecuta (nu precizez de ce) si chiar m-am gindit la suicid, dar desigur nu am avut de gind sa adeveresc asa ceva si chiar regret ca m-am gindit la asta, dar totusi mare sens de a trai nu vedeam.
ksm1485 întreabă: