| fatamicutzasirautza a întrebat:

Va credeti tari si mari smecheri, barbati adevarati etc. Atunci de ce va dau lacrimile de la un sut in 00?

7 răspunsuri:
| Claustrophobic a răspuns:

Deci eu chiar nu văd rostul acestei întrebări. Fiecare cu sensibilităţile şi părerile lui. Nu toţi bărbaţii sunt la fel. E adevărat că majoritatea suferă de o oarecare mândrie de sine prea mare, dar e specific bărbătesc. La fel cum şi noi, femeile, avem convingerile şi defectele noastre. Nimeni nu e perfect, salut. :*

| d3javw a răspuns:

Pai intrebarae adresata cocalarilor si nu numai a? Te crezi prea desteapta, utie cum sta treaba de la un sut in OO ne dau lacrimele dar tu de la o palma esti in spital ce zici de asta?

| fatamicutzasirautza explică (pentru d3javw):

Nu e adevarat. Dar eu nu ma dau mare oricum. Si rezist bine la pumni ca unu a dat in mine iar bineinteles dupa plagea (*ranzet malefic*).

| fatamicutzasirautza explică (pentru Claustrophobic):

Daca tot vor sa se dea mari, atunci sa fie tari a toate capitolele. Si totusi una e sa se tavaleasca pe jos alta e sa planga. Oricum banuiesc ca doare rau, numai ca unii se dau mari smecheri si de la o lovitura plang ca si cum vrei sa ii omori...totusi barbat sau caaaaacaaat

| loverboy111 a răspuns:

Eu am plans de la 4 suturi consecutive. Si o recunosc. Cred ca asta demonstreaza ca sunt barbat. Atunci aveam 14 ani. Doare oribil de rau oricum. Nu mai lovi acolo ca ii lasi impotenti sau fara 00 si cine stie cum iti aujunge acasa o taxa pentru spitalizare.

| Claustrophobic a răspuns (pentru fatamicutzasirautza):

În fine, fiecare cu viaţa lui. :3. Depinde de personalitatea fiecăruia.

| d3javw a răspuns:

Cat de grasa esti ai 200 de kg?