| meeeeeeeeeeeeeee a întrebat:

Va e frica de teze? ati inavatat?

15 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Frica? Nuhee hee
Abia astept sa termin cu elebig grin

| Flav a răspuns:

Azi da frati-miu teza. Astept sa vina, sa-l capacesc daca n-a facut bine.hee hee

| Deniisze a răspuns:

Nu nu imi este frica de teza.
E doar o amarata de lucrare, ce o dai intr-o ora doua :-))
E o simpla nota ce te ajuta sa iti maresti o medie`! :-)

| Didw a răspuns:

Buna.
Eu am teza astazi. Imi este putin frica, deoarece profesoara este mai dusa(sa spun asa). Ma rog sper sa fac totul bine.si sa iau 9 sau 10.
Am invatat tot din caiet(din ce a spus ea ca ne da). Acum urmeaza doar : TEZA.
Daca si tu dai teza astazi, atunci, iti urez Succes >big grin

| GeorgeRadu a răspuns:

Deja am dat 2 nu mi-a fost frica si nu imi este deloc laughing. E doar o amarata de teza ce mai. big grin

| M3ntosana a răspuns:

Frica iti este cand nu ai invatat straight face Mai am d dat una la care nu prea am ce invata ca e cu cifrelaughing. La cea d l romana sincerhee heenu prea am invata. Mi-a fost oare cum frica, dar am trecut pesteoh go on, dar mi-am facut copiutelaughing si tot am trecut peste frica big grin

| Ioana_2793 a răspuns:

Doar de cea la matematica. Nu prea ma priceplaughingbig grin

Mie mi-a fost frica, dar acum nu-mi mai e pentru ca au trecut, si degeaba am tocit atata ca au fost atat de usoare!happy
INVATA si tu si o sa vezi ca e ujoor!
Daca ai carte, AI PARTE.
te puup! spoor!

| Aurelia_6050 a răspuns:

Nu imi este frica. Nu trebuie decat sa invat, si totul se rezolva.

| Criss1105 a răspuns:

Crede`ma mi-e frica de innebunesc :-ss Cat de cat da... big grin

| Myruna_1378 a răspuns:

Daca o sa inveti nu ai de ce sa iti fie frica...

| CosmyLlpop a răspuns:

Nu e doar o simpla lucrare, cum au zis altii. E 25 % din medie. dar nu trenuie sa iti fie frica. Invata si vezi ca totul o sa fie bine :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi este frica, dar reactionez ciudat laughing.
Luni am avut teza si eu radeam ca toanta prin oglinda laughing, deci iti dai seama, si cand vad foaia in fata ma ia un val de caldura si niste emotii laughing, dar presupun ca am facut bine.

| Bogdannnn a răspuns:

E doar o simpla "lucrare" dc sa ne e frica? laughing mai ales ca eu copii laughing

| roxx94 a răspuns:

De ce sa-ti fie frica?laughingE doar o lucrare.Sincer.eu nu am invatat niciodatalaughing. Daca esti atenta in clasa nu esti nevoita sa mai inveti si acasa.Acum depinde si la ce dai tu tezehee hee. eu sunt profil filologie si nu am 1000 de formule de invatattongue. Cel mai bine repeta putin la fiecare si o sa fie totul okwinking