buna! eu sunt didi si mai sunt si dansatoare profesionista la clubul lui mihai petre.in curind voi da un test pentru a incepe sa predau la cei de varsta mea.stiu ca unii n-o sa ma creada dar am inceput dansul la 3 ani, iar acum am11 ani. am multe premii, trofee si diplome...cum sa nu-mi placa dansul? dansul e viata mea.asi renunta la aproape orice pentru dans. unii pot spune despre mine ca sunt obsedata de acest lucru, dar eu nu ma supar.tie iti place dansul? daca nu te superi as vrea sa raspunzi laintrebare pe E-mailul meu.pa!
Da diana, mie insa imi place streetdanceul, mai exact hip hopul. Felicitari pentru premiile obtinute si multa bafta in cariera
Noooooo! delllllooooocde ce crezi ca mai vin?))))noorrrmmmaaaaaaaaallll caaaaaaaa nuuu
Pe strada verzisori numarul 7 (usa rosie) cu instructorul tatoi robert(aka sid).e obsedat de kendame ca mults lume de acoloacolo mai vine din cand in cand si o fata carmen care ti-a adus acum cateva weekend-uri lalele rosii.tu ai 1, 60 si contul acesta nu l-ai facut tu ci l-ai primit.sid are 23 de ani s tu mi se pare ca ai 22)
sunt moarta dupa conversi si data trecuta ti-am aratat niste conversi-pantaloni care te-au scaarbit)
m-ai recunoscut? sau trebuie sa mai zic?))))
Andrei67y5 întreabă: