Sunt bine si cu si fara. ORicum nu m-as baga intr-o relatie cu cineva doar sa zic ca am o relatie, ci doar daca simt ceva pentru persoana aia. Deci la mine e exclusiv cand ajunge sa-mi placa de cineva, asa ca nu pot zice "imi place sa fiu intr-o relatie". E bine si fara ca nu ii mai stai altuia cu grija, iti organizezi timpul cum vrei, nu mai treci prin certuri si drame aiurea, ai mai mult timp pentru tine etc
Ce ne intereseaza pe noi ca vrei tu sa ai o relatie? faci ceea ce simti tu, nu ceea ce simtim noi, daca era dupa mine eu iti interziceam dreptul la viata pentru mintea ta ingusta.
A cerut o părere, frate, vrea și alte opinii, Jesus... Răutăcioși mai sunteți unii
Imi place sa am liniste intr-adevar, dar nu pot sa stau singura.
Nu am de ce sa neg, simt nevoia sa iubesc si sa fiu iubita.Sunt o persoana retrasa si anxioasa si nu pot sa imi fac prieteni, gasca iar atunci am nevoie de o persoana care sa aiba rabdare cu mine, sa ma inteleaga, sa fie langa mine, sa ma iubeasca.
Dezavantajul este ca nu ai aceias libertate de a experimenta ca si cand esti liber.Trebuie sa lupti pentru doi nu doar pentru tine, trebuie sa te acomodezi cu acea persoana, sa armonizezi cu acea persoana, sa empatizezi cu acea persoana etc.
Dar cele mai multe sunt avantajele ce bat orce dezavantaj sau greutate.In momentul in care ai pe cineva care sa iti spuna buna dimineata si noapte buna,te iubesc,ai grija de tine,te strange in brate, petreceti clipe impreuna, va creati amintiri, faceti dragoste, faceti planuri si e acolo langa tine trup si suflet cand esti fericit, cand esti trist acele senzatii nu se compara cu nimic.
Ce sa spun? Ca in Africa la fiecare 60 de secunde trece un minut?
Bai dar esti jenial. Sa moara mama virgina daca te mint.
Vezi ca acel 1 se simte ofensat! Te va da in judecata ca nu l-ai bagat in propozitie
Prefer sa fiu singur.Mi se par jalnice persoanele care dupa 2-3 zile de relatie isi pun porecle si intr-o saptamana, maxim doua se despart si nu isi mai vorbesc de parca ar fi doi straini.
user449549 întreabă: