anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place tara noastra?
sincer cred ca cea mai misto...in nicio tara n-am mai vz ceva asa de frumos k in romania...cand e iarna e iarna in adevaratul sens a cuvantului adica ninge nu k in alte parti care ninge si intr-o ora se ia totul...cred ca avem un noroc sa avem o tara asa
HAI ROMANIA!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Ai dreptate! Doar ca n-o stim aprecia!
Este la fel ca, sa ai pe tine haine si pantofi de firma, scumpe si sa cureti grajdul in ele.

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o tara frumoasa, dar ni se pare noua cea mai frumoasa fiindca e a noastra si e acasa. Tu ai mai fost in multe tari ca sa poti spune ca n-ai vazut? Uite, eu am ramas surprinsa de frumusetea Bulgariei. Balcanii lor nu sunt cu nimic mai prejos fata de Carpatii nostri, iar litoralul lor e foarte frumos, dupa parerea mea mult mai frumos ca al nostru.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E cea mai frumoasa ca e a noastra.Aici suntem ACASA.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E tara cea mai frumoasa si trebuie sa fim mandri ca e A NOASTRA. Aici suntem ACASA.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu stiu in ce parte a romaniei traiesti tu... unde iarna e iarna si ninge... pe unde am fost eu nu a prea nins... Si... vom ajunge si noi de la poluare la acelasi stadiu... E doar o chestiune de timp... Dar... e o tara frumoasa, bine proportionata... pe care nu ne prea permitem sa o vizitam...

assiris
| assiris a răspuns:

Da e misto... misto d tot :p

regis
| regis a răspuns:

Intr-adevar este una din cele mai frumoase tari. Pacat insa ca e locuita.

| andreutz a răspuns:

Cine spune ca nu ii place este un fariseu..si merita expulzat in Uzbekistan laughing logic ca imi place..motive multiple...mult prea multe pentru a putea fi enumerate aici...

cristian
| cristian a răspuns:

Fie painea cat de rea tot mai bine-n Italia.

| ramy_5584 a răspuns:

Daca ar fi si romanii mai altfel... daca ar avea mai multa grija de tot ce e frumos in tara asta...intr-adevar avem o tara frumoasa dar.nu e pretuita cum trebuie... ce sa-i faci... daca romanii pleaca prin alte tari si ne fac de ras...straight facestraight facestraight faceasta este... o tara frumoasa cu oameni ipocriti...

| sorinho a răspuns:

Tara frumoasa... pacat de oamenii din ea

| N538961518 a răspuns:

Daca tara asta toata ar devenii desert...tot mi-ar place... o iubesc nu neaparat pentru ce e ci pentru ceea ce ma leaga de ea...adica totul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa este. cel mai bine simt acest lucru cei care sunt plecati in strainatate la munca! altii strang bani sa-si faca vacante exotice, iar cei ce muncesc afara nu stiu cum sa puna un banut deoparte ca sa vina 2 saptamani in tara! pana nu te vezi intre straini, pana nu cunosti acest sentiment, poate ca nu iti apreciezi tara. dar cand te vezi intr-un loc care nu iti apartine si unde simti ca nu e casa ta, abia atunci iti dai seama ce tara frumoasa si primitoare ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stiti k nu numai in tara noastra sunt furturi si chestii...sunt si in alte tari...
k avem un guvern de "****" e partea a doua

| ali_3270 a răspuns:

E o tara foarte frumoasa ai ce vizita sunt locuri superbe mult mai frumoase ca in alta parte, pacat ca e o tara de hoti, ma refer la cine o conduce si din cauza asta imi pare rau ca traiesc in romania acum daca nu ai ceva esti pe nicaieri nu poti sa-ti cumperi o casa iti trebuie un loc de munca foarte bun si salar mare sa te bagi intr-o rata pentru o casa ca altfel... poate era mai bine pe vremea lui "ceasca" terminai scoala iti dadea casa si loc de munca si iti ajungea u banii si de un trai decent acum toti fura statul nu-ti ofera nimic nici o facilitate sa poti incepe viata fiecare e pentru el te descurci cum poti, sincer imi pare rau ca traiesc in Romania happyfara suparare