anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va prezint problema care imi da dureri de cap de aproape o luna. Am traseul saptamana viitoare (Tecuci) si am vorbit cu instructorul si i-am spus ca nu am decat 200 euro (nu sunt dispusa sa dau mai mult) si a intors-o, se invartea, se sucea si dupa imi zici ca nu merge ca nu stiu ce...si ca imi trebuie 300. Nu vreau sa mai dau bani, sala luata din prima, poate merge si traseul. Intrebarea e, ma sfatuiti sa dau sau nu?

Răspuns Câştigător
| CristianCRS a răspuns:

Eventual sa te duci la politie si sa ii faci un flagrant, asa ar merita sa dai 300 E(ca fapt divers la politistul corupt mai mult de 100-150E sigur nu ajung,restul fiind pentru nea' instructor mafiot),pe langa faptul ca este enorm nu este normal sa dai spaga/mita,la urma urmei o sa te descurci,si daca nu iei din prima ce? E o experienta vezi cum e si a doua oara stii cu ce te confrunti,dar sa platesti atatia bani ca sa obtii ceva,care poate fi obtinut prin forte proprii cu un pic de curaj si calm e aberant... Eu unul zic sa nu dai nici un leu si sa te concentrezi la ce ai tu de facut, la fel ca restul oamenilor, de banii aia iti poti lua ceva frumos sau le poti face cinste prietenilor si tot sa iti mai ramana destui dupa ce iei singura permisul! Gandeste-te bine pe langa faptul ca este ilegal sa dai mita, nici nu se merita in cazul tau. Succes in a lua decizia potrivita!happy

6 răspunsuri:
| SAMM0603 a răspuns (pentru CristianCRS):

Inainte de traseu citesc raspunsul tau sa mai prind curaj. laughing Merci. ^-^

| CristianCRS a răspuns (pentru SAMM0603):

Iti urez succes, daca tu crezi ca te descurci la condus nu ai de ce sa nu il iei, incearca sa nu te mai stresezi si nici sa nu il mai bagi in seama pe instructoru' asta al tau ca el o sa bage strambe ca e greu sa iei ca mai stiu eu ...sa ii iasa si lui un ban. La examen asculta cu atentie ce spune politistul ala,ia in considerare ca esti fata se poarta mai finut cu fetele de obicei (politistul meu vorbea la telefon si se certa cu unu si ma mai si injura pe mine ca nu fac nu stiu ce...el stia ce nu fac). Respecta ABC-ul incepatorului,Centura,reglat oglinzi,scaun,invata bordul si ce face fiecare luminita din bord si concentreaza-te sa dai prioritate cand este cazul. Undeva la sfarsitul cartii de legislatie ai un tabel cu greselile care se fac la traseu si punctajul,concentreza-te pe cele care au punctajul mare,restul nici nu te gandi la ele ca exista,doar fi atenta la indicatii,la drum,la pietoni, si la prioritati.
Nu patesti nimic la examenul asta nu are sens sa fi stersata sau emotionata, si daca il iei si daca nu il iei ramai cu toate membrele si capul pe umerilaughing poate doar un pic cu orgoliul ranit, dar iti faci o idee si a doua oara esti experta happy! Dar eu sper sa nu fie cazul, iti urez succes inca o data si sa ma anunti si pe mine ca ai luat laughing!

Trebuie sa-l iau, nu se poate altfel. Imi pun eu ambitia. laughing Daca nu-l iau, nu mai vin acasa. laughing

Nu am dat nici un ban si am reusit, l-am luat. ^-^

| CristianCRS a răspuns (pentru SAMM0603):

YES! Ma bucur pentru tine! Ti-am spus eu happy Felicitari si... Multi ani inainte la volan fara incidente! Felicitari inca o data big hug A si multumesc pentru faptul ca ti-ai amintit sa ma anunti big grin

Cum sa uit, nu-mi permit asa ceva. Multumeesc frumos kiss