| AliceStar a întrebat:

Va pun o intrebare dar va rog din tot sufletul sa nu radeti de mine. x_xsadbig grin.Ma numesc Alice, am 13 ani si pur si simplu mi`e frica sa ma epilez. Nu ma pot sta cu parul pe picioare. Mai ales ca acum e vara. Am incercat sa ma epilez de multe ori si imi este prea fricasad. Ajutati-masad

11 răspunsuri:
| lavynika a răspuns:

Mergi la salon si epileaza-te cu ceara. O sa te doara f putin spre deloc deoarece ai firu subtire. Orice ai face nu baga lama:!

| medgirl a răspuns:

Buna, sincer si eu eram in aceeasi situatie, dar am depasit momentul.si ma epilez cu crema, citeste instructiunile si vei vedea cum trebuie folosita, nu doare absolut deloc, te asigur(stiu din propria experienta big grin)

Bafta, nu-ti fie frica!

| Mirela a răspuns:

Ai incercat cu epilatorul? E putin mai dureros cu el si presupun ca din aceasta cauza tie frica. N-am folosit dar cred ca sunt bune de la Veet un fel de spuma si ai si o chestie cu care sa iei spuma de pe picioare si parul cazut. Sau foloseste o crema depilatoare si cu big-ulwinkinge f simplu doar ca in cateva zile creste la loc. Sau cu benzile cu ceara dar e dureros... big hug Nu-ti fie teama n-ai de ce:*

| miumiu a răspuns:

Salut! Epileaza-te cu ceara, nu doare(adica pe mine nu m-a durut, si sunt extrem, extrem de sensibila). Nu e exagerat de scump si nu dureaza mult.

| miumiu a răspuns:

Salut! Epileaza-te cu ceara, nu doare(adica pe mine nu m-a durut, si sunt extrem, extrem de sensibila). Nu e exagerat de scump si nu dureaza mult.Deci mergi la un salonbig grin

| Pufuleti a răspuns:

Presupun ca stii destule metode de epilare.
Cu frica, uite cum sta treaba. si mie mi-a fost frica de durere la inceput, dar m-am gandit ca sunt atatea fete care fac asta, eu de ce nu as putea? Gandirea asta m-a ajutat foarte mult.

Avand in vedere ca e prima data, sa iti dai neaparat cu crema hidratanta dupa operatiune big grin

| raluca750 a răspuns:

Si eu eram asalaughing dar nu trebuie sa-ti fie frica. cumpara'ti o crema depilatoare/epilatoare(eu folosesc farmasi de fff multa vreme) si nu simti absolut nimic :*:*:*:* mult succes (poate fundabig grin)

| QueeN ♥ a răspuns:

Daca ti-e frica sa te dai cu Bicu' poti sa folosesti crema depilatoare, sau benzi depilatoare.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dece nu incerci cu ceara.adica eu am 10 ani si de asta m-am facut cu cremasi m, ie miera frica dar am avutincredere in mine si am putut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alice nu ti fie teama sa te epilezi e foarte amuzant

| Dy.dY KandY a răspuns:

Poti cu lama ori cu bigu sau ceara.lama nu te doare deloc dar nici nu simti nimic.nu-ti fie frica.