O suni pe maica ta si ii spui ca taica tu vrea sa te omoare, suni la politie si ii spui ca taica tu vrea sa te omoare, suni la protectia copilului si spui ca taica tu vrea sa te omoare.
Zici sa ai sunat la salvare si nu a venit nimeni... asta nu o cred.
repet ce am scris mai sus.
Daca nu esti troll, suna la 112 si fa-i plangere. Se numeste tentativa de omor. Ia-ti certificat medico- legal.
Poate te a batut ca te a prins cu piercing urile alea de intrebari acum ceva timp. Daca ai fost in stare sa iti pui piercing uri singurica esti in stare si sa dai un telefon maicatii
Anunt-pe mama ta si ramai la o ruda sau la o prietena pana vine mama ta si spune-i tot ce ti-a facut. Mama ta nu trebuie sa-l apere, asta e un abuz impotriva unui minor. Fa-ti niste poze, cu urmele pe care le ai.
Simplu certificat medico-legal agresivitate cu tenta de omor asupra unui minor va fi decazut din drepturile parintesti i se va da ordin de restrictie, i se va face dosar penal va fi evaluat psihiatric iar apoi poate sa i se dea si puscarie cu suspendare
Fatahai ti-am citit toate intrebarile si am ajuns la concluzia ca tu ai niste probleme grave de personalitate apoi mai e si problema ca iti si place sa inventezi lucruri adica na ce pretentii la 16 ani, da la ce ai scris tu pe aici sa imi bag piciorul eu daca eram tactu nu mai dadeam drumul la esarfa aia...adica tu esti buna de dus la un centru de asta pentru copii cu probleme unde vei fi tinuta sub o supravegere stricta si vei invata sa te supui regulilor societatii in care locuiesti, altfel sincer eu nu vad un rezultat pozitiv in ceea ce te priveste